Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΚΟΧ



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή το απόγευμα το 11ο  κύπελλο Ευρίπου που διοργάνωσε ο ΑΚΟΧ  το διήμερο 23 και 24 Απριλίου  2016.
Ευχαριστούμε τους συλλόγους από  όλη την Eλλάδα που συμμετείχαν στις προαγωνιστικές  και αγωνιστικές κατηγορίες με  300 περίπου  αθλητές και αθλήτριες .
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την...

εθελοντική τους προσφορά την Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία και τον σύλλογο Capoeira.
Ο ΑΚΟΧ έλαβε μέρος με 23 αθλητές στην προαγωνιστική  και 16 αθλητές στην αγωνιστική κατηγορία οι οποίοι πήραν συνολικά 48 μετάλλια ( 17 χρυσά, 17 αργυρά και 14 χάλκινα) δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγωνιστική τους άνοδο αλλά και το ήθος που τους διακρίνει.
Επίσης η διοίκηση του ΑΚΟΧ θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ  για την παραχώρηση  του κολυμβητηρίου και την άψογη συνεργασία όπως επίσης και τον πρόεδρο της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης  κ. Βαγγέλη  Μούτουπα  για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφερε.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για τους χρόνους καθενός αθλητή του ΑΚΟΧ ξεχωριστά,  για τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίστηκαν αλλά και πολλές φωτογραφίες  από το κύπελλο Ευρίπου  απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.akox87.blogspot.gr .