Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΒΟΛΕΪ

Δελτίο Τύπου – 15/07/2016
Συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη
Αντιπροσωπεία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Χαλκίδας πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση την Παρασκευή 15 Ιουλίου, με την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, σε εποικοδομητικό κλίμα. Συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής του στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ. Στην κ. Ζλακώνη έγινε εκτενής παρουσίαση των στόχων και της φιλοσοφίας της ομάδας,  που πλέον ως επαγγελματικό σωματείο περνάει σε μια νέα εποχή οργανωτικά, όπου πέριξ της διοίκησης θα υπάρχουν 20 θεματικές επιτροπές που η καθεμιά θα ασχολείται με συγκεκριμένο τομέα, κάτι πρωτόγνωρο για τον ....

αθλητισμό της Χαλκίδας, αλλά και της Εύβοιας γενικότερα, στην οποία ο δήμος μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επίτευξη του εγχειρήματος, που ουσιαστικά αποτελεί στήριξη στην πόλη μας.
Η κ. Ζλακώνη παρουσιάστηκε αποφασισμένη να στηρίξει τον Ηρακλή Χαλκίδας με κάθε δυνατό μέσο, αναγνωρίζοντας την προτεραιότητα της ομάδας, λόγω κατηγορίας όπου και θα αγωνιστεί και πάνω απ΄ όλα λόγω εντοπιότητας. Προκειμένου να προχωρήσει ο προγραμματισμός του συλλόγου, τέθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν το κλειστό της Κανήθου, που είναι και η φυσική έδρα της ομάδας. Η κ. Ζλακώνη έκανε γνωστό πως κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν ειδικοί ηλεκτρονικοί  πίνακες led στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κανήθου - Τάσος Καμπούρης -  που θα αντικαταστήσουν παλαιούς τρόπους προβολής και θα μπορούν να βοηθήσουν  αποφασιστικά στην παρουσίαση της ομάδας, κατά την διάρκεια των εντός έδρας αγώνων.

 Η θετική διάθεση και η ανταπόκριση της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ, ικανοποίησε τους ανθρώπους του Ηρακλή, που πρότειναν στην επίσημη φανέλα της ομάδας από την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 να υπάρχει το σήμα του οργανισμού (ΔΟΑΠΠΕΧ) και του Δήμου Χαλκίδας, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της θεσμικής τους αξίας για τον σύλλογο.
Την ομάδα βόλεϊ της Χαλκίδας αντιπροσώπευσαν ο πρόεδρος Διαμαντής Θωμάς, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Γιάννης Καρκαλής, ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων Στέλιος Χαρλαβάνης, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων, marketing και προώθησης των καρτών διαρκείας Δημήτρης Κακάτσος, η νομικός σύμβουλος Στέλλα Βαβουλιώτη, ο υπεύθυνος για θέματα εκπαίδευσης και αθλητισμού Δημήτρης Κυριτσόπουλος και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Κώστας Λαγός.