Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΑΡΤΑΚΗ

03-12-16  15:00
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ
ΝΤΟΥΡΑΣ ΕΥΣΤΡ. - ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝ. - ΜΟΥΡΤΙΚΑΣ ΔΗΜ.

Και αυτός ο αγώνας σήμερα Σάββατο στο γήπεδο της Καστέλλας, το οποίο επίσης θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους, αφού πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θα θελήσουν να στραβοπατήσει η ΑΡΤΑΚΗ, αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα, γιατί οι ίδιοι δεν θα χαρούν αν πάρει κάτι θετικό η ΚΑΣΤΕΛΛΑ!!!
Συγνώμη που θα το γράψω, αλλά έχω την άποψη πως....
η ΚΑΣΤΕΛΛΑ και προσωπικά ο κ. Κιαπέκος, δεν θα έμπαιναν στην θέση "αγαπημένα" των πολλών της περιοχής του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Πάντως ένας από τους φανατικότερους ποδοσφαιρικούς φίλους του Κιαπέκου και της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ είναι ο κ. Γιώργος Στούπας, ο οποίος με κάθε ευκαιρία παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας. Ο δήμαρχος κ. Ψαθάς σίγουρα θα είναι εκεί, αφού πάντα πηγαίνει στην Καστέλλα και πόσο μάλλον σήμερα που αντίπαλος είναι η ομάδα του φίλου του κ. Βουλέρη, η ΑΡΤΑΚΗ.
Ο προπονητής της ΑΡΤΑΚΗΣ κ. Τοκπασίδης πάντως, ξέρει τις δυσκολίες του αγώνα και πάει με σχέδιο. Θέλει νίκη και τους 3 βαθμούς κι όπως μας είπε "το πουλάκι" θέλει για ψυχολογικούς λόγους η ΑΡΤΑΚΗ να είναι πρωταθλήτρια χειμώνα!!!
Στον αγώνα θα έχουμε ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Ντούρα και θα τα πάνε καλά και οι βοηθοί του, αφού είναι και καλά παιδιά και καλοί διαιτητές.