Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΑΟ ΑΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Α.Ε.Λ. 0 - 3
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ 4-1 ΤΟΝ ΑΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ

Με νίκη και καλή εμφάνιση ξεκίνησε η ομάδα μας τους αγώνες πρωταθλήματος για το νέο έτος κερδίζοντας με 3-0 τον ΑΟ Αίας Χαλκίδας.
Η καλή εμφάνιση από τους αθλητές μας και τα τρία γκολ των Moco 15΄, Παπαγεωργίου 32΄και Καρλατήρα 87΄ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο (εκτός από μία φάση που ο Πετράκης είπε όχι) να αντισταθεί και να ανησυχήσει τη ομάδα μας  σε κανένα σημείο του αγώνα.
Αντιθέτως υπήρχαν και άλλες φάσεις για γκολ όταν στο 25΄ η μπάλα ...
σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του Παπαγεωργίου, αλλά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σώζει τρείς φορές την εστία του σε φάσεις γκολ από Κουλοχέρη, Νάνο και Παπαγεωργίου.
Για την διαιτησία το μόνο που έχουμε να πούμε καλό είναι  σε τέτοια παιχνίδια να υπάρχουν και παρατηρητές αγώνα αλλά και διαιτησίας, γιατί είναι κρίμα για την ομάδα μας αλλά και για όλες τις ομάδες που έχουν κάποιο στόχο να γίνονται …..
……………………………(όποιος ήταν στο γήπεδο είδε) !!!! 
Α.Ε.Λ. 
Πετράκης , Χαλιώτης, , Παπαγεωργίου, Χατζηαντωνάκης, Καρλατήρας , Ndoi,     Σπυράκης ( 75΄ Φλώρος),  Νάνος ( 52΄Μαίσογλου0) Μάκ Κόλλιας ( 83΄Μικράκης ) , 
Κουλοχέρης, Moco .
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 28/1 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον ΠΑΟ Κανήθου. 
Με νίκη ξεκίνησε το νέο έτος  και η ομάδα Παίδων στο αντίστοιχο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-1 την ομάδα του ΑΣ Αθλόπολις.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ζάνιος, Παλαιολόγος, Λεοντής και Τζόβλας αυτογκολ, και για τον ΑΣ Αθλόπολις  ο Γιαλός.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα της ΑΕΛ και της Σχολής και από το  site http://www.aelilantiou.gr/default.asp