Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Καλημέρα, κύριε Τσαγκάρη

Τίποτα δεν θα αλλάξει στον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αν δεν υπάρξει σεβασμός του ενός προς τον άλλον. Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πριν λίγο καιρό είχε πάρει μια απόφαση, η οποία δημοσιοποιήθηκε επίσημα και δεν ανακλήθηκε.
Αγαπητέ Πρόεδρε, κύριε Τσαγκάρη, τώρα θα πρέπει να ενημερώσετε επίσημα αν αυτή η απόφαση ισχύει ή η κατασκευαστική, που ήταν χορηγός,...
επανήλθε ή όχι. Εμείς εδώ στο apopsignomi συνεχίζουμε με την αλήθεια, αφού εμείς δεν είχαμε στόχο τον κ. Ελευθεριάδη αλλά τις επιλογές και τις αποφάσεις του για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.
Συνεχίζουμε λοιπόν γιατί δεν γουστάρουμε τους παράγοντες που τη μία μέρα στηρίζουν τον Α και την άλλη μέρα τον Β. Δεν γουστάρουμε τους δήθεν οι οποίοι τη μια μέρα στηρίζουν τις αποφάσεις του Προέδρου Ελευθεριάδη και την άλλη μέρα τις αποφάσεις του άλλου Προέδρου οι οποίες είναι αντίθετες.
Κύριοι, θέλετε δεν θέλετε, ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ''ξερνάει'' τους δήθεν και το διαπιστώνετε καθημερινά. Για να γίνει μεγάλος ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, οι δήθεν και ''οι μπαλαντέρ'' θα πρέπει να τελειώσουν.
Κύριε Τσαγκάρη, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, γιατί διαφορετικά το όλο θέμα θα αποδειχτεί πως ήταν σκευωρία και πως όλα έγιναν για την θέση.