Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Απάντηση

Κύριοι μην παίζετε με την νοημοσύνη κανενός.
Πείτε μας εσείς πότε από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι και στις αρχές Μαρτίου 2017 γράψατε έστω και μία φορά, πως η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε απλήρωτους ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους.
Αν έχετε ένα δημοσίευμα, θα σας ζητήσουμε συγνώμη.
Κεραυνούς εσείς ρίχνατε στον Στούπα και καλούσατε τον Ελευθεριάδη να δώσει τα πάντα στην δημοσιότητα.
Τώρα μιλάτε για χρέη, αλλά τα φορτώνετε σε ....
λάθος πρόσωπα.
Μιλάτε για αποχή και απεργία ποδοσφαιριστών, αλλά δεν μας λέτε γιατί δεν έπρεπε να απεργήσουν τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο!!!
Εμείς κύριοι δεν θολώνουμε νερά και δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που δουλεύουν για τ΄ αφεντικά τους.
Έχουμε αποδείξει, πως γράφαμε πάντα την άποψή μας και γι΄ αυτό δεν μας γούσταρε καμία διοίκηση.
Θα σας θυμίσουμε πως όταν ο Ταρνανάς σας είχε μακριά από την πίτα, τον αποκαλούσατε άμπαλο και όταν πήρατε την χορηγία με τα μεγάλα μπαλκόνια, κάνατε στροφή.
Θα σας θυμίσουμε, πως με την διοίκηση Καρυστινού παίζατε κυνηγητό στο στάδιο και πως στους αγώνες μπαράζ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήσασταν με τους γείτονες της ΘΗΒΑΣ.
Θα σας θυμίσουμε, πως είχατε στρέψει την διοίκηση Κοτσάτου - Τόλια εναντίον όλων των άλλων ΜΜΕ και το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Θα σας θυμίσουμε πως ήσασταν απέναντι στην διοίκηση Στούπα, γιατί ήταν αυτοί που σας χάλασαν την συνεργασία με την προηγούμενη διοίκηση.
Θα σας θυμίσουμε, πως κάνατε μεγάλη ζημιά στην διοίκηση Ελευθεριάδη, για πολλούς λόγους, τους οποίους τους ξέρετε κι εσείς και ο κ. Ελευθεριάδης.
Να τελειώνουμε λοιπόν.
Αν έχετε να πείτε κάποιες αλήθειες σας περιμένουμε.