Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το δόγμα της τοπικής Σύριζα Ευβοίας από ότι φαίνεται είναι ότι όποιος διαμαρτύρεται για την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης δεν δικαιούται να ομιλεί.
Προφανώς, κατά ομολογία σας τα Νοσοκομεία Κύμης και Καρύστου επειδή είναι μικρά δεν δικαιούται να έχουν αξονικό τομογράφο. Το γεγονός ότι είναι δύο ώρες μακριά από την Χαλκίδα και αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον ασθενή, το γεγονός ότι οι κάτοικοι αυτών των περιοχών ταλαιπωρούνται για την αξονική τομογραφία, το θυσιάζετε στο βωμό της μικροπολιτικής σκοπιμότητας. Την λειτουργία του αξονικού τομογράφου ....
της Χαλκίδας σε 24ωρη βάρδια ο σύλλογος εργαζομένων το θέτει ως αίτημα από το 2005.
Έχετε καταντήσει γραφικοί με το να εκμηδενίζετε τους αγώνες που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και κανείς σας δεν παίρνει σοβαρά. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα ήμασταν και πριν το ίδιο κάναμε και τώρα, όσο και αν σας ενοχλεί.
Όψιμος συνδικαλιστής είναι ο υπάλληλος της βουλευτίνας που άλλαξε ρότα.
Οι προσλήψεις που αναφέρετε είναι τηλεοπτικές. Έχουν προσληφθεί πανελλαδικά 700 μόνιμοι υπάλληλοι και 3100 συμβασιούχοι από τον Ο.Α.Ε.Δ. Πείτε το καθαρά και μην ντρέπεστε ότι είστε υπέρ της νέας γενιάς εργαζομένων ομήρων με ελαστικές μορφές εργασίας.
Όσο και αν σας ενοχλεί η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. ( με Η και όχι με Υ) θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα της υγείας και να αγωνίζεται ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και εσείς συνεχίστε να προσκυνάτε και να υπογράφετε τα μνημόνια που θα σκίζατε με ένα άρθρο με ένα νόμο.

Αγγελάτος Ιωάννης
Γενικός Σύμβουλος Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.