Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Σχόλιο για την απάντηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αλήθεια τι σημαίνει αυτό το "δεν έχουν περάσει ούτε την ψηλή γέφυρα";;
Γιατί είναι υποχρεωτικό να περάσεις από αυτή την γέφυρα και όχι από την παλιά;
Είσαι μάγκας αν περάσεις από εκεί;
Γίνεσαι μάγκας αν πας μέχρι την Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα;
Προσωπικά επειδή την περνάω τακτικά δεν μ΄ ενοχλεί η αναφορά του δελτίου τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν είναι μαγκιά να χαρακτηρίζουν και να δίνουν αξία σ΄ εναν άνθρωπο, αναλόγως με το πόσες φορές πέρασε την...
γέφυρα.
Πάλι όμως ανώνυμα και αόριστα όλα. Γιατί;
Εγώ θ΄ απευθυνθώ προσωπικά στον υπεύθυνο τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κ. Αναστασιάδη και θα του γράψω πως αυτή η αναφορά δεν τον τιμά και καλό θα ήταν να τα προσέχει αυτά.
Αγαπητέ κύριε Αναστασιάδη δεν πρέπει να ξεχνάτε πως την γέφυρα την χρησιμοποιούν όχι μόνο αυτοί που φεύγουν από την Χαλκίδα, αλλά και αυτοί που έρχονται σ΄ αυτή κι εσείς είσθε ένας από αυτούς, που "την ανακάλυψαν" τελευταία.
Για το θέμα του κυρίου Καρλατήρα,δεν διαβάσατε καλά τα όσα γράψαμε.
Δεν γράψαμε πουθενά πως ο κ. Βασίλης Καρλατήρας ήταν μέλος διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά να ξέρετε πως ήταν περισσότερο από κάποιους άλλους.
Χαιρόμαστε πάντως για την απάντηση, γιατί τώρα και ο ίδιος θα μπορεί να χαρακτηρίζει κατίνες και συκοφάντες όσους τον κατηγορούσαν και τους ξέρει.
Κύριε Αναστασιάδη, εμένα δεν μ΄ ενοχλούν οι προσωπικές επιθέσεις αφού την γέφυρα την έχω περάσει και από τις δύο πλευρές και φυσικά κάτι έμαθα για την Χαλκίδα τα τελευταία 25 χρόνια..