Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Καλημέρα στο γραφείο τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εμείς θα συνεχίσουμε να γράφουμε δημόσια την άποψή μας και όχι να συζητάμε με τον οποιονδήποτε στα μουλωχτά και να συκοφαντούμε ανθρώπους.
Απευθυνόμαστε στον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τον κ. Στράτο Αναστασιάδη ο οποίος έστειλε την απάντηση για τον κύριο Καρλατήρα, φυσικά με εντολή του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριε Αναστασιάδη, τι θέλουν να πούνε τα μέλη της διοίκησης όταν λένε: "Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν έχουν περάσει ούτε την ψηλή γέφυρα.....";;;;
Είναι άραγε κακό να ζει κάποιος στην....
Εύβοια και να μην θέλει να πάει ούτε μια μέρα μακριά της;
Κύριε Αναστασιάδη, την καλημέρα μας στα μέλη της διοίκησης, αλλά είναι καλύτερα να μην περνάς την γέφυρα, παρά να την περνάς καθημερινά και να μαθαίνεις πως να πουλάς συνεργάτες σου, πως να κάνεις στα κρυφά τις όποιες συναντήσεις, συμφωνίες κλπ.
Κύριε Αναστασιάδη, ελπίζω και εύχομαι αυτή η απάντηση να μην έχει την δική σας σφραγίδα, αλλά να την γράψατε έτσι όπως την ήθελε το ΔΣ.
Επειδή δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας, σας λέμε ευθέως πως οι κύριοι Τσαγκάρης και Πίσχινας ξέρουν καλά τι ειπώθηκε για τον κ. Καρλατήρα και άλλους και από ποιους  ειπώθηκε.
Το γνωρίζουν καλά και ο κ. Καρλατήρας και ο κ. Στούπας και ο κ, Ελευθεριάδης και όλα τα πρώην μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά μέλος της διοίκησης σπεύδει να διαψεύσει αυτά που δεν μπορεί να διαψεύσει.
Κύριε Αναστασιάδη, δεν γνωρίζω ποιοι δεν έχουν περάσει την γέφυρα και τα ξέρουν όλα, όπως γράψατε, αλλά ξέρω κάποιους οι οποίοι έχουν περάσει την γέφυρα και δεν ξέρουν τίποτα.
Όταν μας πείτε τα ονόματα των πρώτων, θα σας πούμε τα ονόματα των δεύτερων.
Αυτό δεν θα είναι "διαδώσεις" όπως γράψατε, αλλά πραγματικές διαδόσεις.