Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Καλημέρα

Το όποιο κόστος το αναλαμβάνω, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ, πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να είναι παράγοντες σε ποδοσφαιρική ομάδα, χωρίς να ξέρουν μπάλα και απλά επειδή βρέθηκε εκεί το παιδί τους και να νομίζουν πως μπορούν να καταλήγουν να είναι υβριστές και να απειλούν γονείς, νεαρούς ποδοσφαιριστές και όποιον πάει να πει την γνώμη του!!!
Θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας κι αν δεν δούμε κάτι, τότε θα γράψουμε ονόματα, αφού έχουμε καταγγελίες από γονείς ....
και όχι μόνο.
Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα απολύτως.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πηγαίνει σ΄ ένα Δημοτικό γήπεδο και να νομίζει πως είναι στην αποθήκη του σπιτιού του ή ακόμη χειρότερο στην "Τρούμπα".
Το "τώρα που έγινα διοίκηση θα σας γα....σω όλους", δεν είναι μαγκιά, αλλά κόμπλεξ.
Αγαπητέ κύριε κατάφερες μέσα σ΄ ένα χρόνο να διαλύσεις τις υποδομές και να φύγουν 20-30 παιδιά!!!
Δεν φταις εσύ αλλά αυτοί οι οποίοι για να έχουν κάποιον να τους κάνει θελήματα στο γήπεδο δεν βλέπουν την πραγματικότητα. 
Λοιπόν επίσημα μέλος της διοίκησης δεν θα είσαι ποτέ, αφού όποιος υπήρξε μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν μπορεί να βρεθεί μέλος της διοίκησης.
Στην διοίκηση υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, υπάρχουν γονείς και πιστεύουμε πως σήμερα κιόλας θα τελειώσουν αυτό το θέμα. Σε διαφορετική περίπτωση, από Δευτέρα θα ξετυλίξουμε το κουβάρι όπως εμείς ξέρουμε.