Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

 Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε από τον Βορρά, λέει πως ο κ. Γιάννης Αναγνώστου έχει πάρει την απόφασή του και δεν θέλει να έχει συμμετοχή στο ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ.
Ξέρουμε όλοι την κόντρα που έχει με την διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και προσωπικά με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και νομίζουμε πως αυτό πρέπει να τελειώσει εδώ.
Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, αλλά έχουμε την άποψη πως ο κ. Αναγνώστου δεν περισσεύει, αν και έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και θέλει να υπάρχει μόνο η δική του άποψη.
Απόψε αποφάσισα να μην κοιμηθώ νωρίς κι επειδή....
προτιμώ την αγκαλιά της οικογένειάς μου, από την νυχτερινή διασκέδαση, θα προσπαθήσω να πίσω τους κυρίους Παπακωνσταντίνου και Αναγνώστου να δώσουν τόπο στην οργή και να βάλουν πλάτη και οι δύο, για το καλό του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, δέχομαι πως ο κ. Αναγνώστου είπε βαρειές κουβέντες, αλλά δεν είναι ο πρώτος. Δεν θέλω να σου θυμίσω ανθρώπους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, της ΑΡΤΑΚΗΣ και άλλων ομάδων, τους οποίους όχι μόνο συγχώρεσες, αλλά έχεις και τις καλύτερες των σχέσεων τώρα. Πρόεδρε και για μένα έχει πει ο κ. Αναγνώστου, αλλά είχε την πικρία του, έπρεπε να ξεσπάσει και μας πήρε το μπαλάκι...
Αμφισβητεί όμως κανείς πως ο κ. Αναγνώστου πλήρωσε ακριβά το ποδόσφαιρο αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολήθηκε και ανέβασε την ομάδα στην Γ΄ Εθνικη με προπονητή τον μέχρι τότε φίλο του Θανάση Γουρνά;
Πρόεδρε κύριε Παπακωνσταντίνου, για να είμαστε ειλικρινείς, προτιμώ τον εκρηκτικό χαρακτήρα του κ. Αναγνώστου, από κάποιους κωλοτούμπες και δίγλωσσους. 
Κύριε Αναγνώστου, δεν με πάτε αλλά δεν πειράζει. Εγώ γράφω την άποψή μου, αλλά δεν θα σας χαϊδέψω τ΄ αυτιά για να σας είμαι αρεστός.
Δεν σας έφταιξε ο Παπακωνσταντίνου, ο Πίσχινας και οι άλλοι της ΕΠΣΕ.
Ξεφύγατε, αλλά ήταν το ξέσπασμά σας.
Δεν σας φταίει η ΕΠΣΕ.
Θέλουν να βοηθάνε της ομάδες και για την ΙΣΤΙΑΙΑ το έκαναν σε μεγάλο βαθμό.
Είχατε μείνει μόνος. Δεν με είχατε ακούσει. Σας κόστισε πολλά η παραμονή. Πληρώσατε προπονητές και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν βοήθησαν.
Θυμόσαστε τι είχα γράψει και με παρεξήγησαν τα παπαγαλάκια;
Είχα γράψει πως η ομάδα μπορεί να σωθεί και χωρίς προπονητή.
Αν θέλει ο Αναγνώστου, θα πάρει την παραμονή μόνος του και δεν θα του κοστίσει και τόσο ακριβά.
Τα παπαγαλάκια εμφάνιζαν ως θεό και σωτήρα τον Τσίρκοβιτς και όχι μόνο.
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Αναγνώστου, όλα μπορούν να διορθωθούν.
Αν δώσετε τα χέρια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τότε η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ θα συνεχίσει και το ΕΥΒΟΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θα βγει κερδισμένο.
Εγώ τελείωσα εδώ. Κάντε ένα ραντεβού στην ΕΠΣΕ, ΤΩΡΑ και θα δείτε πως η λύση θα βρεθεί.
Στόχος μας πρέπει να είναι κάθε χρόνο να έχουμε μία ακόμη ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και όχι να έχουμε υποβιβασμούς.
Αν δεν σας έπεισα κύριοι, λυπάμαι, αλλά θα το ξαναπροσπαθήσω.