Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αλήθειες

Μας ενοχλούσε η στάση και η συμπεριφορά των ανθρώπων της ενημέρωσης, απέναντι σε ανθρώπους που πέρασαν τις δικές τους δοκιμασίες και κατηγορήθηκαν μέσα από το σύστημα της παράγκας του ποδοσφαίρου και ακόμη και σήμερα δεν έχουν ξεμπλέξει κάποιοι.
Να θυμίσουμε την περιπέτεια των διαιτητών Σέγκου και Κάμπαξη;
Να θυμίσουμε την στάση κάποιων οι οποίοι σήμερα, όπως και πριν δήλωναν φίλοι τους;
Όταν ήρθε η ώρα να πάρουν θέση, έμειναν στο να δηλώνουν ουδέτεροι ....
και να λένε πως θ΄ αποφασίσει η δικαιοσύνη!!!!
Ποια δικαιοσύνη κύριοι; Αυτή της παράγκας του κάθε Αλαφούζου, Γκαγκάτση, Μελισσανίδη κλπ;
Εμείς είχαμε καθαρή θέση και το γράψαμε από την πρώτη μέρα.
Κι όμως δεν δηλώσαμε ποτέ φίλοι του κ. Κάμπαξη και του κυρίου Σέγκου. 
Εμείς πιστέψαμε στην αθωότητά τους και αυτό γράψαμε και πήγαμε κόντρα στις ορέξεις και στα όσα έλεγε ο κ. Κούγιας και άλλοι, την ώρα που κάποιοι του έδιναν και μικρόφωνο για να πει τις απόψεις του για το ποδόσφαιρο.
Να θυμίσουμε την στάση όλων αυτών, όταν το μαγαζί του Αλαφούζου και των άλλων έστησαν την σκευωρία της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο;
Τι έκαναν όλοι αυτοί οι τύποι όταν κατηγορήθηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κύριος Παπακωνσταντίνου;
Ποιοι πήραν καθαρή θέση στην υπόθεση αυτή;
Περίμεναν την ώρα και την στιγμή που το δικαστήριο θα αποφάσιζε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν θα είχε δικαίωμα ν΄ ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο κι έτσι στην θέση του θα ερχόταν ίσως ένας δικός τους άνθρωπος.
Εμείς που ποτέ δεν μας είχε στ΄ αγαπημένα του, πιστέψαμε στην αθωότητά του, το γράψαμε και το φωνάξαμε και κατηγορηθήκαμε, όσο ούτε ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν κατηγορήθηκε.
....σε λίγο περισσότερα