Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Όσοι έχετε παρακολουθήσει προηγούμενες ΓΣ του ΛΗΛΑ Βασιλικού θα καταλάβατε πως η χθεσινή ήταν τελείως διαφορετική, αφού όλα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες.
Κουβέντα δεν ακούσαμε για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό!!!
Στα πεταχτά ο κ. Κολιοβέτας αναφέρθηκε στα έσοδα - έξοδα και δυστυχώς οι πρόεδροι πρώην Πρέκας και μέχρι χθες Κικίδης, δεν είπαν τίποτα για τα διοικητικά.
Ο Γενικός Αρχηγός κ. Δημήτρης Γκάβαλης δεν είπε κουβέντα. Περιμέναμε ν΄ ακούσουμε κάτι από τον ίδιο, έστω για τα λάθη που έγιναν αγωνιστικά, έστω ....
για ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ομάδα.
Την όλη κατάσταση την εξέφρασε ο ταμίας κ. Κολιοβέτας ο οποίος είπε: "Ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος δεσμεύτηκε να βάλει λεφτά. Τι να του λέγαμε; Να λέγαμε όχι";
Φίλες και φίλοι αναγνώστες στον οικονομικό απολογισμό δεν ακούσαμε τα έσοδα έξοδα από την συναυλία Παπακωνσταντίνου. Σαν να μην έγινε ποτέ.
Περίπου 45,000 ευρώ ήταν τα έσοδα της ομάδας αλλά και τα έξοδα, και στον τραπεζικό λογαριασμό έχουν απομείνει 8 περίπου ευρώ.
Οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ θεώρησαν σωστό να περάσουν στα πεταχτά τα πάντα, γιατί ήξεραν πως έπρεπε να πάνε παρακάτω και να ορίσουν τα νέα μέλη στα οποία είχαν δώσει ήδη την διαχείριση της ομάδας.
Λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν την χρονιά που πέρασε δεν ακούσαμε, αλλά εμάς δεν μας ενόχλησε, αφού εμείς τα είχαμε γράψει και κανείς δεν τα διέψευσε.