Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Όλα πάνε καλά φίλε μου. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σ' αυτά που λες, αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να δεις το έργο ολόκληρο. Όταν πας στον κινηματογραφο....
δεν φεύγεις αν δεν δεις το τέλος της ταινίας!!!!
Έτσι δεν είναι; 
Αγαπητέ μου, έχεις δίκιο να λες πως εξ αιτίας μας η διοίκηση παραμένει στην θέση της και βρίσκει χρήματα, επειδή δεν θέλει να θιξει κανείς τον εγωισμό της. 
Είναι αλήθεια πως τρέχουν για χρήματα από τον Βορρά μέχρι το νότο κι έτσι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλοι, έχουν ήσυχο το κεφάλι τους. 
Τι άλλο θέλει μια ομάδα; 
Τίποτα. 
Το τι θέλουν οι φίλοι της ομάδας είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό δεν μπορούν να τους το προσφέρουν όσα χρήματα κι αν βρούνε. 
Από τον Φεβρουάριο όμως μέχρι σήμερα, κατάφεραν να συντηρούν την ελπίδα και αυτό δεν είναι λίγο. 
Αγαπητέ φίλε, είναι αλήθεια πως αυτή η διοίκηση πρέπει να μείνει στην θέση της και να συνεχίσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν θα βρεθεί άλλος ν' αναλάβει τέτοιες υποχρεώσεις και να ρίχνει χρήματα σε βαρέλι δίχως πάτο. 
Στον κύριο Τσαγκάρη αρέσει η θέση του Προέδρου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο κ. Κακαβάς είναι αυτός ο οποίος κινεί τα νήματα και βρίσκει και τους χρηματοδότες. 
Αυτοί οι δύο κύριοι λοιπόν θα είναι εκεί και φυσικά στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ο κ. Αυλωνίτης ο οποίος δεν έχει πρόβλημα αφού τον πληρώνουν. 
Το πρόβλημα θα έρθει όταν χαθεί η άνοδος στην Β' ΕΘΝΙΚΉ και την περίοδο 2017-2018.
Αγαπητέ φίλε, τότε όχι μόνο το βαρέλι δεν θα έχει πάτο, αλλά δεν θα υπάρχει καν βαρέλι. 
Καλησπέρα σου.