Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Καλημέρα

Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Δεν συνηθίζω να ξενυχτώ, αλλά αυτή η Παρασκευή τα είχε όλα και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι.
Από νωρίς προτίμησα να πάω στο Μικρό Λιμανάκι (Λευκαντί) μαζί με την οικογένειά μου και να παρακολουθήσω μια μουσική εκδήλωση στα πλαίσια των ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ 2017.
Ήταν όλα υπέροχα, αφού 3 κύριοι και 2 κυρίες μας κράτησαν συντροφιά για περίπου 3 ώρες και ήταν πραγματικά απόλαυση. 
Το συγκρότημα "THE LOCAL BAND" ήταν καταπληκτικό και έδειξε.....
πως όταν κάτι καλό προσφέρεις ο κόσμος το παρακολουθεί.
Τα λόγια είναι περιττά, αλλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστούμε στα μέλη του συγκροτήματος τα οποία είναι από την περιοχή του Βασιλικού.
Μετά από εκεί μια βόλτα στην παραλία και μια μπύρα ήταν ότι έπρεπε, αφού έπρεπε να χαλαρώσουμε. Έπρεπε γιατί όσο ακούγαμε την συναυλία μας τηλεφώνησε φίλος και μας είπε να μπούμε να διαβάσουμε τι γράφει η ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ του διαδικτύου.
Μπήκαμε και ξεραθήκαμε στα γέλια.
Δεν αμφισβητούμε το ρεπορτάζ. Είναι εγκυρότατο. Απλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιοι άνθρωποι, φτάνουν στο σημείο τόσο απλά και εύκολα να δίνουν τροφή για σχόλια.
Για να δούμε αν τώρα που αυτά δεν τα έγραψα εγώ ο κακός, θα τα αμφισβητήσουν ή θα καταπιούν την γλώσσα τους.
Τι έλεγε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ΕΥΒΟΪΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ;
Έγραφε πως κάποιοι έκαναν συζητήσεις για να αναλάβουν την ομάδα της Αυλίδας και να την κατεβάσουν στην Α΄Κατηγορία!!!! Έγραφε μάλιστα πως ο ένας κύριος είναι προπονητής ο οποίος πέρασε από τον πάγκο της ομάδας.
Η φωτογραφία μόνο έλλειπε από το έγκυρο ρεπορτάζ.
Εμείς γνωρίζαμε από το πρωί της Παρασκευής το θέμα, αλλά δεν το πήραμε στα σοβαρά για πολλούς λόγους.
- Αν κάποιος ήθελε να πετύχει κάτι, θα το είχε ήδη δρομολογήσει και δεν θα άφηνε να τελειώσει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής.
- Αν κάποιος το ήθελε, πρώτα θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από όποια άλλη θέση είχε σε άλλη ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Ας πούμε από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
- Αν κάποιος το ήθελε, θα έπρεπε να μην ψάχνει να πάρει την ομάδα με παρεμβάσεις τρίτων, αλλά με την δική του παρέμβαση, αν είχε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Αυλίδας.
- Αν κάποιος το ήθελε, θα έπρεπε να είχε την οικονομική δυνατότητα και ποδοσφαιριστές, αλλά αν την είχε θα δήλωνε την ομάδα του στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν το έχει κάνει!!!!
Σήμερα και αύριο δεν θα έχουμε πολλές αναρτήσεις, αλλά κάπου κάπου κάτι θα γράφουμε.
Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα.