προϋπολογισμού 1.568.000€ (Π.Δ.Ε. και Ε.Τ.Επ.).
Περιλαμβάνουν αίθουσες διδασκαλίας και όλους τους βοηθητικούς χώρους, με κεντρική θέρμανση, κοινό αύλειο δενδροφυτεμένο χώρο, όργανα παιδικής χαράς, πέτρινη βρύση, πέργκολα και αυτόματο πότισμα, φωτοβολταϊκές γεννήτριες κ.α.
Τα κτήρια παραδόθηκαν από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κατασκευών και τους επιβλέποντες Μηχανικούς της ΚΤΥΠ, κ. Λ.Δουδούμη και κ. Α.Γραμμένο, στην Επιτροπή του Δήμου, που αποτελείται από την Δήμαρχο κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Μίγγο με την ιδιότητα του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής και την Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου, κ. Βρεττού Μαρία, παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και θα ανοίξουν τις πόρτες τους από το Σεπτέμβρη για να δεχτούν τους μαθητές μας.
«Με τα Νηπιαγωγεία αυτά, βρίσκουν επιτέλους στέγη οι μικροί μαθητές, που επί χρόνια “φιλοξενούνταν” συστεγαζόμενοι με το Δημοτικό Σχολείο και σε μισθωμένο κτήριο. Ο αγώνας για την Παιδεία είναι συνεχής γιατί την θεωρούμε το σημαντικότερο πυλώνα για την πνευματική ανάπτυξη της νέας γενιάς», δήλωσε η Δήμαρχος, ευχαριστώντας θερμά όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου με πρωτεργάτη τον Περιφερειάρχη, κ. Μπακογιάννη Κώστα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε.