Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Σάκης Νικολάου: Δεν πάω πουθενά..

Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω, λέει ο Κύπριος προπονητής των Κοσκίνων Σάκης  Νικολάου που οδηγεί την ομάδα των Κοσκίνων  σταθερά και προσεκτικά απο επιτυχία σε επιτυχία.
Μιλήσαμε σήμερα μαζί του και μας είπε πως για την φετινή χρονιά δεν έχει κανένα λόγο να φύγει απο την αγαπημένη του ομάδα των Κοσκίνων, για καμία άλλη ομάδα όσο καλή και να είναι μια οικονομική πρόταση,γιατί αγαπάει τους παίχτες σαν δικά του παιδιά, αγαπά την ομάδα και έχει και άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και το Δ/Σ.
Ο κύριος Νικολαου μας είπε :
Αγαπώ το ποδόσφαιρο και όχι τις προτάσεις και τα χρήματα, αν και,,,
τα  έχουμε όλοι ανάγκη στην σημερινή εποχή. Αγαπώ την ομάδα που δουλεύω σαν προπονητής και σέβομαι τους ανθρώπους που μου έδωσαν το τιμόνι, για να οδηγήσω το καράβι που ονομάζεται Κόσκινα. Όλοι μαζί λοιπόν προπονητής, ποδοσφαιριστές και Δ/Σ  γίναμε μια οικογένεια και ζούμε ένα τρελό όνειρο που θα συνεχιστεί και φέτος με την επιτυχία μας να παραμείνουμε στα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας.

2016-2017  πρωταθλητές και άνοδος στην Α΄ Κατηγορία.
2017 - 2018 παραμένω στην εκλεκτή της καρδιάς μου, ομάδα των Κοσκίνων μαζί με τα παλικάρια μου, για να έχουμε μια καλή πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία.