Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχει θέμα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους, στο θέμα της ΕΠΣΕ και του προέδρου της κυρίου Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Έπρεπε από χθες και μόλις έφτασε το έγγραφο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το ΔΣ της Ένωσής μας, να καταγγείλει την μεθόδευση του υπουργού και των κομματικών εξυγιαντών, οι οποίοι δέχθηκαν πιέσεις από ανθρώπους και "φίλους " του Παπακωνσταντίνου, επειδή ήθελαν στα χέρια τους την ΕΠΣΕ και την ήθελαν τώρα.
Μετά από τον όχι μυστικό δείπνο, όλα ήταν έτοιμα, αφού ....
όλα τα είχαν δρομολογήσει.
Φίλησαν σταυρωτά τον κύριο Παπακωνσταντίνου, γιατί ήξεραν από 10 μέρες πριν πως θα ερχόταν η εντολή!!!
Πρόεδρε, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, είμαι ο μόνος που μπορώ να γράψω, πως ήσουν τόσο καλός με τους κομπλεξικούς, που άνετα σε χαρακτηρίζει κάποιος μαλάκα. Είμαι ο μόνος γιατί το έγραφα και πριν, από όλα αυτά.
Τους ξέρεις όλους. Είναι οι ευργετηθέντες από εσένα. Αυτοί σε σταύρωσαν, γιατί δεν άντεχαν να είναι από κάτω και να κοιτάζουν εκεί ψηλά που είχες φτάσει. 
Κάπου εκεί δίπλα σου όμως υπάρχουν κι αυτοί που σε στήριζαν και σε αγαπούσαν και σου έλεγαν κι ευχαριστώ.
Αξίζει γι΄ αυτούς να σταθείς δυνατός και να τους στηρίξεις.
Κομπλεξικός δεν είσαι και έχεις δίπλα σου μια υπέροχη οικογένεια η οποία σε αγαπάει και σε στηρίζει. Μη νομίζεις πως αυτό το καλό το έχουν όλοι.
Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις αφού έχεις δίπλα σου την οικογένεια.
Εμείς πρόεδρε, δεν διαθέτουμε ιδιαίτερη δύναμη. Να ξέρεις πάντως πως θα δώσουμε την μάχη, ώστε να μην περάσει η άποψη που λέει πως για το καλό της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα πρέπει να σκύψουν όλοι το κεφάλι, ώστε να στηθεί η γνωστή παράγκα.
Πρόεδρε, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ξέρεις καλά ποιοι σε στήριξαν και πρέπει να τους στηρίξεις.
Εμείς σε θέλουμε μάχιμο και όχι ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ.
Καλό τετραήμερο σ΄ εσένα και την οικογένειά σου.