Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών προχώρησε σε Γενική Συνέλευση και με τις υπογραφές 125 μελών έδωσε εντολή σχηματισμού διοίκησης σε μια ομάδα 45 μελών. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, αφού θα υπάρξει μια διοίκηση με 11 μέλη τα οποία θα έχουν δικαίωμα ψήφου όπως ορίζει το καταστατικό και 35 αναπληρωματικά μέλη!!!! Ουσιαστικά θα υπάρξει μια διοίκηση με 45 μέλη μεταξύ των οποίων 10 γυναίκες. Όσοι παρακολούθησαν την Γενική Συνέλευση θα πρέπει να κατάλαβαν πως η νέα διοίκηση δια στόματος κ. Στούπα ζήτησε και πήρε το οκ για τις κινήσεις που.......
θα γίνουν ώστε να δημιουργηθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ που είπαν πως θέλουν τα μέλη, όταν απάντησαν στην ερώτηση Στούπα, για το τι ομάδα θέλουνε.. Με χειροκρότημα υποδέχθηκαν στο νέο ΔΣ τον κ. Θανάση Κουλιάκη, η καταγωγή του οποίου είναι από τα Ψαχνά και ο πατέρας του, όπως είπε ο κ. Κώστας Πριόνας βοήθησε τον ΗΡΑΚΛΗ.
- Γενική Συνέλευση είχε και ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ με ικανοποιητικό αριθμό συμμετεχόντων και με αποφάσεις που οδηγούν στον πρωταθλητισμό και συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ζέρβα.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο πρόεδρος κ. Αναγνωστάκης, περιμένει να τελειώσει την περιοδεία του στις Γενικές Συνελεύσεις των ομάδων του Δήμου Χαλκιδέων και να μιλάει για τα γήπεδα, κάνοντας έτσι και τον προεκλογικό του αγώνα και χωρίς να βρίσκει την δύναμη να οδηγήσει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση.