Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή, να είστε καλά στην υγεία σας και να μην ξεχνάτε τον Θεό. Ανάψτε ένα κεράκι, κάντε τον Σταυρό σας και ζητήστε συγχώρεση από τον Θεό και να είσθε σίγουροι πως θα σας ακούσει. Και οι υποψήφιοι παιδιά του Θεού είναι, αλλά με αυτούς ούτε ο Θεός δεν βγάζει άκρη, αφού αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους. Βγαίνει στους δρόμους η κυρία υποψήφια δήμαρχος με κόκκινο φουστάνι της φωτιάς, μαλί στην τρίχα, γυαλί από τα ακριβότερα και πέδιλο ΑΑ και στο δελτίο τύπου μας .....λένε πως ήταν απίστευτη η αποδοχή του κόσμου.

- Θα μας τρελάνουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι υποψήφιοι με αυτά που λένε καθημερινά. Ας το ξαναγράψουμε λοιπόν για να τελειώνουμε. Για να εκλεγεί κανείς δήμαρχος από την Α΄Κυριακή θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει περίπου 20.000 ψήφους και πάνω, με την προϋπόθεση να έχουμε έγκυρα ψηφοδέλτια 45.000 και πάνω.
Μπορεί λοιπόν η κυρία Παππά ή ο κ. Σπύρου να φτάσουν έστω στα 15.000 ψηφοδέλτια; 

- Τόσα δεν είχαν φτάσει ούτε ο κ. Παγώνης, ούτε ο κύριος Καθαροσπόρης οι οποίοι ήταν περισσότερο αναγνωρίσιμοι και πάντως όχι χθεσινοί. Η δήμαρχος είχε πάρει 16.400 ψήφους περίπου.

- Γράφαμε πως ρεκόρ ψήφων θα κάνει η παράταξη της δημάρχου κυρίας Βάκα στο Ληλάντιο, αλλά θα το κάνει και στην Αρτάκη και στην Χαλκίδα, όπως δείχνουν τα πράγματα. Το 2019 είχε πάρει
ΧΑΛΚΙΔΑ             8.849
ΛΗΛΑΝΤΙΟ          3.267
Ν. ΑΡΤΑΚΗ         1.433
ΑΥΛΙΔΑ               1,763
ΑΝΘΗΔΩΝΑ       1.064

-  Στην Ν. Αρτάκη γίνονται μάχες σώμα με σώμα για τον σταυρό προτίμησης, αφού υπάρχουν  τουλάχιστον 3 υποψηφιότητες οι οποίες διεκδικούν την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης. Για να δούμε ποιος θα παίξει καλύτερα μπαλίτσα. Πάντως έχει σημασία το αν κάποιος ήταν μαζί μας και το 2019 ή ήταν απέναντι και μας τα έχωνε.

- Κυριακή σήμερα και θα είναι η τελευταία που θα είμαστε φρόνιμα παιδιά. Από αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου πάμε δυνατά μέρα νύχτα και τις Κυριακές.