Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου στο θέμα των Περιφερειακών εκλογών και κάποιοι δεν θέλουν να κοιτάξουν στα μάτια την πραγματικότητα και θα τρέχουν και πάλι να ψάχνουν τις αιτίες της ήττας κατόπιν εορτής. Εκεί στον Δήμο Ερετρίας οι υποψήφιοι για δήμαρχοι δεν είναι και λίγοι και θα υπάρξει Β΄Κυριακή. Δύσκολα κάποιος υποψήφιος να φτάσει στο 43% την Α΄ Κυριακή και πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα δεν θα έχει καμία.... σχέση με αυτό της Α΄ Κυριακής του 2019.

- Έχουν αλλάξει πολλά από τότε μέχρι σήμερα. Εμείς πιστεύουμε πως ο κύριος Καραβάς θα ανεβάσει τα ποσοστά του και πιθανότατα το νούμερο θα είναι διψήφιο, ενώ το 2019 ήταν στο 7,84%.

- Η παρουσία του κυρίου Τσώκου στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Δημητρόπουλου, θα προσθέσει σίγουρα έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων στην παράταξη του νυν δημάρχου και σίγουρα είναι απώλεια για την παράταξη του κ. Γουρνή.


- Όπως ξαναγράψαμε, σε αυτές τις εκλογές, θα είναι σημαντικός ο ρόλος της πρώην δημάρχου κυρίας Αλημπατέ και κυρίως την Β΄ Κυριακή, αφού η ίδια είναι υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό και σίγουρα θα γνωρίζει ποιος την στήριξε και ποιος όχι.