Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού δεν του κοστίζει και τίποτα και το ίδιο μπορεί να κάνει και ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος στις ομιλίες του, αλλά σε αυτή την περίπτωση, ας μη λένε και μπούρδες. Δεν είναι δυνατόν να σου έχουν κοπεί τα φτερά, να μην μπορείς να έχεις την ζωντάνια που θα έπρεπε στις ομιλίες σου και να λες πως με μαθηματική ακρίβεια.... βαδίζεις προς την νίκη!!!!

- Θα πάρει λέει 37% ο υποψήφιος δήμαρχος και θα περάσει ως δεύτερος στην Β΄ Κυριακή!!! Πως θα γίνει αυτό "μεγαλειότατε"!!!! Θα πάρεις δηλαδή 18.000 ψήφους; Να σου θυμίσουμε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μαζί στις Εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023 πήραν 12.500 ψήφους. Μεγαλειότατε εμείς δεν σου δίνουμε  ούτε 27% και κράτησέ το να το συζητήσουμε μετά τις εκλογές.

- Εμείς επειδή θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελα θα γράψουμε μια υπόθεση εργασίας. Ας υποθέσουμε πως έχουμε 50.000 έγκυρα ψηφοδέλτια και θα πάρει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 6%  3.000 ψήφους, η κυρία Παππά 20% 10.000 ψήφους και ο κ. Σπύρου 28% 14.000. Τι μένει για την κυρία Βάκα;; Μένει το ποσοστό που της δίνει νίκη και εκλογή από την Α΄ Κυριακή. Θα πάρει δηλαδή 23.000 ψήφους και ποσοστό 46%

- Αν κάποιος βλέπει πως κάνουμε λάθος και πως όλοι θα πάρουν περισσότερα ψηφαλάκια και η Βάκα λιγότερα, ας γράψει την δική του πρόβλεψη και ευχαρίστως την Κυριακή να δούμε ποιος έκανε καλύτερους υπολογισμούς και με περισσότερη μαθηματική ακρίβεια!!!