Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Την Κυριακή στο γήπεδο του Αρτεμησίου ο αγώνας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, του 1ου ομίλου, μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Βασιλικών - ΚΥΖΙΚΟΣ Νέας Αρτάκης. Ο ΚΥΖΙΚΟΣ είναι στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στην δεύτερη με 20 βαθμούς. Κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες, αλλά θα πρέπει να γράψουμε πως σε τέτοιους αγώνες, δίνει εξετάσεις η ΕΠΣΕ, η ....Επιτροπή Διαιτησίας και οι διαιτητές.

- Άποψή μας είναι, πως πρέπει οι διαιτητές που θα ορισθούν, να είναι μεταξύ αυτών οι οποίοι δεν θα έχουν να φοβηθούν κάτι και στο γήπεδο θα πρέπει να είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, αλλά και μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

- Κυκλοφορεί η φήμη πλέον και δεν είναι κρυφό πως οι διαιτητές έχουν πρόβλημα στα γήπεδα της Βόρειας Εύβοιας και πως ο πρόεδρος πηγαίνει μόνο στα γήπεδα του Νότου, γιατί φοβάται κι αυτός τον Βορρά!!!!

- Συγνώμη δηλαδή, αλλά τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να υπάρχουν. Γιατί πρέπει να υπάρχει φόβος; Δηλαδή τα πιτσιρίκια του Κύζικου θα πρέπει να φοβηθούν να πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο;

- Κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ και της Επιτροπής Διαιτησίας, να είσθε εκεί και γιατί όχι, να φροντίσετε ώστε να υπάρξει βίντεο του αγώνα, ώστε να ξέρουν και οι ομάδες και οι διαιτητές, πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και ο αγώνας θα είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και όχι μία ακόμη δυσφήμιση.