Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Δεν ξεχνώ τίποτα και το έχω αποδείξει.
Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προφανώς έδωσε τον χρόνο σε όλες και όλους να απαντήσουν στα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με το ποιοί υπέγραψαν το δελτίο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην ΕΠΙΣΚΟΠΗ.
Απάντηση μέχρι σήμερα δεν δόθηκε από κανέναν και πλέον η σημερινή διοίκηση οφείλει να διευκρινίσει τα πάντα, για να μην της χρεώσουν ευθύνες που δεν έχει.
Είχαν πει πως το δελτίο μεταβολών είχε την υπογραφή της κυρίας Φραντζεσκάκη, η οποία όμως αρνήθηκε πως υπέγραψε.... αυτό το δελτίο και οι πληροφορίες έλεγαν πως θα ερχόταν στην Χαλκίδα και θα έφτανε μέχρι και σε μηνύσεις, για να βρεθούν αυτοί που πλαστογράφησαν την υπογραφή της.
Υπάρχει και το θέμα του Κυπέλλου που βρέθηκε σε επιχείρηση SCRAP και το οποίο είχε την ιστορική αξία του, αλλά κάποιοι το πούλησαν προφανώς ως χαλκό, γιατί μόνο ψεύτικο δεν ήταν.
Αυτές τις μέρες θα περιμένουμε από την σημερινή διοίκηση να διευκρινίσει τα πάντα και να καλέσει αυτούς που δημιούργησαν τα θέματα να πάρουν θέση.
Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και η πρώην πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη.
Απορίες έχουμε και για τους κυρίους οι οποίοι ήθελαν να γίνουν οι προστάτες της ομάδας και να λειτουργούν πίσω από την πλάτη της διοίκησης. 
Αλήθεια δεν έχουν να πούνε κάτι;
Δεν ξέρουν αυτοί τι ακριβώς έγινε;