Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Εσύ ότι πεις

 - Δεν θα μασήσουμε τα λόγια μας και δεν θα παίξουμε κρυφτούλι για κανέναν απολύτως λόγο και αφού μας προκαλούν, θα απαντάμε όπως τους αξίζει.
Το θέμα έχει να κάνει με αυτούς που δεν θέλησαν να παραδεχθούν, πως απέτυχαν στις προβλέψεις τους και ξαφνικά ανακάλυψαν "χειρουργούς" διαιτητές και άλλα διάφορα, για να δικαιολογήσουν τα.... αδικαιολόγητα.
Για να μας  μειώσουν σχολίασαν:
 "Μη μου πεις ότι δεν έφαγες το βράδυ από στεναχώρια ...".
Αγαπητέ κύριε Νίκο, δεν τρώω τα βράδια για να προστατέψω την υγεία μου, οπότε δεν ισχύει το σχόλιό σου.
Πρέπει κάποια στιγμή κύριε Νίκο μας, να καταλάβετε πως όποιος δεν έχει την ίδια άποψη μ΄ εσάς, δεν είναι εχθρός. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση, να είναι η δική του άποψη κοντά στην αλήθεια και την πραγματικότητα.
Μπορεί να λέτε διάφορα για την διαιτησία, αλλά μην ξεχνάτε τι έλεγαν την προηγούμενη εβδομάδα οι του Εθνικού Κεραμιδίου και όχι μόνο για την διαιτησία στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Κύριε Νίκο, "τα χειρουργεία" λειτουργούσαν πάντα και θα λειτουργούν και στο μέλλον, αλλά ποδοσφαιρικά δεν πρέπει να μιλάμε για καλά "χειρουργεία" όταν βοηθούν εμάς και κακά "χειρουργεία" όταν βοηθούν άλλους.
Να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα και κλείνοντας να γράψουμε πως η συμπεριφορά του προπονητή του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στην συνέντευξη τύπου και τα υπονοούμενα, προκάλεσαν άσχημη εντύπωση και δεν έδειξαν πως σεβάστηκε τον προπονητή των φιλοξενουμένων.
Καλή σας μέρα.