Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, με υγεία και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή.
Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι πολιτικοί μας, αφού η κυβέρνηση παίζει μπάλα μόνη της και η δήθεν αντιπολίτευση, έχει το τουρνουά για την κατάκτηση της αρχηγικής καρέκλας.
Άρχισαν επιτέλους οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες να στέλνουν μηνύματα στην κυβέρνηση και τον.... πρωθυπουργό, ώστε να επιστρέψουν στο κόμμα και να αφήσουν στην άκρη, τα όποια παιχνίδια της εξουσίας.
Αγαπητέ πρωθυπουργέ, δεν έχεις αντιπολίτευση, αφού ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχουν τα δικά σου θέματα, αλλά να ξέρεις πως αν αρχίσουν την αντιπολίτευση οι Νεοδημοκράτες, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Κάνε τώρα αλλαγή πορείας και άφησε στην άκρη τις πολιτικές που δεν έχουν σχέση με τα ιερά και όσια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Οι Νεοδημοκράτες ποτέ δεν ήταν με το "μπάτε σκύλοι και αλέστε" στην Ελλάδα και ήταν πάντα με τον θεσμό της οικογένειας και πάντα με την θρησκεία μας.
Κύριε πρωθυπουργέ, άλλαξε τώρα πορεία, γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο λαός υποφέρει και οι Νεοδημοκράτες δεν θα είναι ενάντια στον λαό.
Αν συνεχίσεις έτσι όπως το πας σήμερα, τότε αυτό θα σε οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές και δεν θα είσαι συνεπής στον λόγο σου, αφού είπες πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.