Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Καλό Σαβατοκύριακο

 - Καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 28-29/09/2024 έχουμε εκλογές στον ΣΕΓΑΣ για το νέο ΔΣ και υπάρχουν 3 υποψηφιότητες για την θέση προέδρου ενώ η θέση είναι μία και 56 υποψηφιότητες για μέλη του ΔΣ, ενώ  οι θέσεις είναι 21.
Σακοράφα, Φίλης και Νικολάου, διεκδικούν την θέση προέδρου και κατά την άποψή μας, επικρατέστερη είναι η κυρία Σακοράφα, αφού αυτή την φορά .....έχει μαζί της και την Κελεσίδου η οποία ήταν αντίπαλός της στις τελευταίες εκλογές.
Τότε η Σακοράφα συγκέντρωσε 114 ψήφους, ενώ η Τασούλα Κελεσίδου, που επίσης διεκδικούσε την προεδρία της Oμοσπονδίας συγκέντρωσε 107. Συνολικά 224 σωματεία ψήφισαν για τη νέα πρόεδρο, ενώ υπήρξαν τρία λευκά.
Δικαίωμα ψήφου έχουν 243 σωματεία, ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει 224 σωματεία.
Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει υποψήφιος από την Εύβοια και γενικότερα από την Στερεά υπάρχει μόνο μία υποψηφιότητα.
Σήμερα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για τοπικό πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας και αύριο θα έχουμε και την έναρξη του πρωταθλήματος Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, όπου στον 3ο όμιλο συμμετέχουν ο ΑΟΝ Αρτάκης και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ.
Την Κυριακή στις 12:30 έχουμε ΑΟΝ Αρτάκης - Ελλάς Σύρου και στις 16:45 ΑΕΡ Αφαντου - Αμαρυνθιακός.

Υ.Γ. Αυτό το ξέρατε; Τελικά καλοί μας φίλοι, είναι δυνατόν να σας ελέγχουν άλλοι, ακόμη και με ποιον θα μιλάτε, με ποιον θα πάτε για καφέ, ποιους από τους φίλους σας θα ξεγράψετε και θα ξεχάσετε πως έχετε και την δική σας προσωπικότητα; Κρίμα, πολύ κρίμα. Εσείς δεν ρίξατε απλά νερό στο κρασί σας, απλά ρίξατε ελάχιστο κρασί στο νερό σας. Θα γίνετε ρόμπες και εμείς ειλικρινά δεν το θέλουμε.