Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΠΑΟΚ

Σάντος ως το 2012!
Η προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΟΚ και η πορεία με στόχο την κορυφή θα συνεχίσει να έχει τη σφραγίδα του Φερνάντο Σάντος. Ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2010), η διοίκηση του «δικέφαλου» ανανέωσε τη συνεργασία με τον Πορτογάλο τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2012! Στο μεταξύ, νέο πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής (14/8), καθώς ο Ολιβιέ Σορλέν αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με την Χίρενφεϊν (20/8).
Ο Σάντος συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Ζήση Βρύζα και εκεί αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Με τον τρόπο αυτό η διοίκηση δείχνει την εμπιστοσύνη της στον Πορτογάλο, ενώ η παρουσία και του τεχνικού διευθυντή στη συνάντηση, δείχνει ότι οι σχέσεις και η συνεργασία ανάμεσα σε Σάντος και Βρύζα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (14/8) έφερε και νέο «πονοκέφαλο» στον Σάντος εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την Χίρενφεϊν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει την Πέμπτη (20/7) στην Τούμπα. Ο Ολιβιέ Σορλέν αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
Η παρουσία του Γάλλου μέσου στον αγώνα με την ομάδα του Τροντ Σόλιντ θα κριθεί τις επόμενες 48 ώρες και σε περίπτωση απουσίας του το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή θα γίνει μεγάλο, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Φωτάκης έχει τεθεί νοκ-άουτ.
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων. Ο Μουσλίμοβιτς με τον Αραμπατζή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα θεραπείας έκαναν οι Κοντρέρας, Φωτάκης και Μπιζέρα.
Ο Μπιζέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες δεν έδειξαν να έχει πάθει ζημιά ο μυς του. Ετσι, όταν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις που αισθάνεται, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.