Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ελληνική διάκριση 
για υλικά συσκευασίας φρουτολαχανικών

Σημαντική διάκριση για τη χώρα μας αποτελεί το γεγονός ότι μια νέα συσκευασία φρέσκων φρουτολαχανικών (το κουπάκι Black & Transparent της σειράς Easypack) είναι μεταξύ των 10 υποψηφίων παγκοσμίως προϊόντων για το βραβείο καινοτομίας στο .........

διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης φρουτολαχανικών Fruit Logistica 2010, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.
Είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό προϊόν καταφέρνει να είναι υποψήφιο για το συγκεκριμένο, πολύ τιμητικό και διεθνώς καταξιωμένο βραβείο, καθώς η νέα συσκευασία, που παράγεται από την N.G.P. Plastic, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα προϊόντα από όλο τον κόσμο και να επιλεχθεί από την αρμόδια επιτροπή της έκθεσης ως ένα από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του διαγωνισμού.
Το κουπάκι, το οποίο διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, βελτιώνει την εικόνα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που περικλείει, ειδικά εκείνων με έντονα χρώματα, όπως τα τοματίνια, οι φράουλες, τα σταφύλια, τα κεράσια κ.α.
Με τον τρόπο αυτόν, τα συσκευασμένα φρέσκα φρουτολαχανικά, λόγω της αντίθεσης των χρωμάτων γίνονται πιο ελκυστικά στα μάτια των καταναλωτών.