Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
    Η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας της, βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνεχίζουν την ανοικτή διαβούλευση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη, καθώς και με κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη με θέμα: “πορεία και μέλλον της Αυτοδιοίκησης στη νέα εποχή’’.     Οι επόμενες συναντήσεις - συζητήσεις θα γίνουν:
    - Το Σάββατο 6 Μαρτίου
, συνάντηση - συζήτηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, στο Ξενοδοχείο “Filia” στους Αμπελόκηπους Κομοτηνής, από τις 9:30 έως 15:30.     - Την Κυριακή 7 Μαρτίου, συνάντηση - συζήτηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και κάθε........


ενδιαφερόμενο πολίτη, στο Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, από τις 9:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ.     - Το Σάββατο 13 Μαρτίου, συνάντηση - συζήτηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, από τις 9:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ.     - Την Κυριακή 14 Μαρτίου, συνάντηση - συζήτηση με τα αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας, από τις 9:30 π.μ. έως 15:30 μ.μ.
   
Η Νέα Δημοκρατία και τα αυτοδιοικητικά στελέχη δίνουν δυναμικά το παρόν στις προκλήσεις της νέας εποχής. Γιατί, στην περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που διανύουμε, απαιτείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων.
    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως ο πλησιέστερος προς τους πολίτες θεσμός, καλείται να διαδραματίσει νέο ουσιαστικό ρόλο ‘’ενταγμένο’’ στη νέα πραγματικότητα.     Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να ενεργοποιήσει τις τοπικές δημιουργικές δυνάμεις και να εκφράσει την αλληλεγγύη της κοινωνίας στους αδύναμους συμπολίτες μας.     Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ουσιαστική αποκέντρωση, με ανεξαρτησία πόρων, με ευέλικτη και λειτουργική διοίκηση καλείται να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα μιας ευημερούσας πολιτείας.