Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!



Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Νίκου Μανώλη στην Κάρυστο. Η λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε στην παραλία Καρύστου έστειλε μήνυμα νίκης και .....
ηχηρή απάντηση απέναντι στη λασπολογία που έχει καλλιεργηθεί σκόπιμα τις τελευταίες ημέρες.
Ο Δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός για τα όσα συμβαίνουν και δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός που συνέβη την Τρίτη 2 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Καρύστου. Όπως χαρακτηριστικά είπε ‘μερικοί έχουν χάσει όχι μόνο την ψυχραιμία τους, αλλά και την αξιοπρέπεια τους. Κατόπιν εθιμοτυπικής επίσκεψης με στελέχη του συνδυασμού στο Νοσοκομείο, είδα μπροστά στα μάτια μου ιατρό να μοιράζει ψηφοδέλτια έξω από την πόρτα του ιατρείου του σε ασθενείς. Αν δεν σέβονται τον αγώνα μας, πρέπει τουλάχιστον να σεβαστούν τον όρκο που έχουν δώσει στον Ιπποκράτη’.

Στη συνέχεια καυτηρίασε την άρνηση του κύριου αντίπαλου του να συμμετέχει στο ντιμπειτ τονίζοντας ότι ‘δεν συμμετέχει γιατί δεν έχει ούτε καθαρό σχέδιο, ούτε όραμα, ούτε ρεαλιστικές προτάσεις. Δυστυχώς, άλλα λέει στην Κάρυστο, άλλα στα Στύρα, άλλα στο Μαρμάρι και άλλα στον Καφηρέα. Έχει χάσει την αξιοπιστία του πρόωρα’.
Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του και δεσμεύτηκε να δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα ύδρευσης. Έκανε αναφορά στα κύρια προβλήματα που αφορούν την Καρυστία και παρουσίασε επεξεργασμένες, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για την επίλυση τους’.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον απερχόμενο Δήμαρχο Καρύστου Σπύρο Πλατυμέση λέγοντας ότι ‘το Κλειστό Γυμναστήριο είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα της περιοχής. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναλάβουμε τη σωστή διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του. Τα μεγάλα αθλητικά meeting είναι πρωταρχικός στόχος ώστε με εργαλείο τον αθλητισμό να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διαφήμισης του τόπου και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος’.