Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ''

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ....ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Προς τα μέλη του ''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ''

Θέμα: προς τις φίλες διαχειρίστριες της ομάδας φίλων Γιάννη

Καλημέρα σας
Ίσως θα γνωρίζετε ότι στα μέσα της δεκαετίας του '80 είχε δημιουργηθεί ένας μαθητικός Θίασος στο 10ο Λύκειο Περιστερίου με την επωνυμία "Γιάννης Σκαρίμπας" προς τιμήν αυτής της ιδιαίτερης φωνής των.....
 γραμμάτων μας. Ο Θίασος αυτός, που στον καιρό του είχε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη δράση -με την αποφασιστική συμβολή του αφοσιωμένου μελετητή του σκαριμπικού έργου Συμεών Σταμπουλού- επαναδραστηριοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο με πρωτοβουλία 40 και πλέον πρώην μελών του και στις 26 και στις 27 Φεβρουαρίου 2011 πρόκειται να δώσει 2 παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΑ του Περιστερίου. Θα λάβετε σίγουρα ταχυδρομικώς την πρόσκλησή μας σαν Σύλλογος "Οι φίλοι του Γ. Σκαρίμπα", ωστόσο η πρόσκληση απευθύνεται και σε όλους τους εδώ διαδικτυακούς φίλους.
Αν είχατε την καλοσύνη λοιπόν θα σας παρακαλούσαμε να κοινοποιήσετε και στα μέλη της ομάδας σας τους συνδέσμους για την παράστασή μας τους οποίους αναρτήσαμε στον τοίχο της ομάδας. Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε και στενότερη επαφή και περισσότερες ευκαιρίες για συναντήσεις και εκδηλώσεις ανάδειξης του έργου του Σκαρίμπα.
Φιλικά
Νίκος Ζαρταμόπουλος