Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΝΗΛΕΑ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 6-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Τη δωδέκατη φετινή νίκη του πέτυχε ο Νηλέας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ευβοίας, επικρατώντας του ΠΑΟΚ Κανήθου με το εντυπωσιακό 6-1. Με τη νίκη αυτή διατήρησε την απόσταση των δύο βαθμών που την χωρίζουν από την κορυφή, ενώ παράλληλα αύξησε τη διαφορά του από τις ομάδες που τον ακολουθούν, αφού Δύστος και Ελλήσποντος γνώρισαν την ήττα. Πιο απειλητική δείχνει η ......
Σκύρος, η οποία αν και βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από την ομάδα μας, έχει και δύο αγώνες λιγότερους.
Στον προχθεσινό αγώνα η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πέντε αλλαγές στη σύνθεσή της, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και με οχτώ ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι στη βασική ενδεκάδα. Πίεσε τον αντίπαλο και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά αυτό ήρθε στο 28ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Παπαρήγας, μετά από ωραία μπαλιά του Σωτήρη Κότσαρη, με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 36' σε μια φάση διαρκείας ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με σουτ από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 43' έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 62ο λεπτό ο Σταμάτης Σαμαράς με ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ πέτυχε το 4-0. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 81' με τον Παναγιώτου. Στο 87' μετά από πάσα του Γιώργου Καρλή, ο Γιάννης Παπαρήγας πέτυχε το 5-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Τάσος Καρλής με το δέκατο φετινό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Γ. του Ι., Τζέμης Γ. (80' Ζωντός Α.), Ζωντός Γ., Μούντριχας Σ., Κότσαρης Γ. του Α., Μακρής (63' Περιβολάρης), Παπαρήγας, Κότσαρης Σ. (67' Καρλής Γ.), Παπακωνσταντίνου, Καρλής Α., Σαμαράς Σ. του Ε.
Την ερχόμενη Κυριακή ο Νηλέας θα ταξιδέψει στην Κάρυστο, για να αντιμετωπίσει το πάντα δυνατό Μαρμάρι, σ' έναν καθοριστικό αγώνα, αφού η νίκη θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που αποτελεί και τον βασικό στόχο. Την ίδια μέρα τα Αλάτσατα αγωνίζονται στο Δύστο με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Το Σάββατο το πρωί η ομάδα νέων του Νηλέα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεοχωρίου την αντίστοιχη της Δροσιάς και θα προσπαθήσει να προκριθεί στις οχτώ κορυφαίες ομάδες νέων της Εύβοιας.