Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΕΛΑΙΩΝΑΣ

Από την Ιωάννα Λαΐνη
Ένας ξεχωριστός Ελαιώνας ….. 
ο Ελαιώνας του «Ζέλιου»
  
Ο ελαιώνας του Ζέλιου είναι ένα ιδιαίτερο φιλόξενο ξενοδοχειακό συγκρότημα, του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.  
Είναι κτισμένο στις πρόποδες του βουνού, και βρίσκεται, στο 11ο χλμ. Αντιρρίου-Μεσολογγίου, στην Καλαβρούζα Χάλκειας, και με.....
κοντινές περιοχές, και με λίγα μόνο λεπτά προς αυτό, είναι η Πάτρα, η Ναύπακτος, το Μεσολόγγι, και το Αγρίνιο
 
Είναι ένα πολυτελές και ιδιαίτερα εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα, αφού κάθε εξωτερικό και εσωτερικό τμήμα του, είναι μοναδικό. Αποτελείται από δέκα εξωτερικά δωμάτια, τα οποία και χαρακτηρίζονται πολυτελή, άνετα, ζεστά και με τέλεια κομψότητα. Στην τοποθεσία την οποία βρίσκεται, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα πρόσβασης στις κοντινότερες θάλασσες, της Ναυπάκτου αλλά και του Μεσολογγίου, καθώς δίνει την δυνατότητα συνδυασμού μεταξύ βουνό και θάλασσας.
 
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα του «Ζέλιου» περιλαμβάνει, ταβέρνα με παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα, Wine Barcafe, αίθουσα συνεστιάσεων για κάθε είδους εκδήλωση, κελάρι για τις αγορές των προϊόντων σας, θέατρο 900 ατόμων, spa-Beauty shop, για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλλά και γήπεδο τένις για όσους αγαπούν τον αθλητισμό. Επιπλέον, Wi-Fi για να συνδυάσετε τη δουλειά με την διασκέδαση σας, ενώ φυσικά δεν θα έλειπε, η παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους.
Ετησίως, 700 άτομα περίπου, επισκέπτονται τον ελαιώνα του Ζέλιου, και το 30% των ατόμων, που το επισκέπτονται είναι από χώρες όπως: Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Αλβανία κ. α.
Ιδιαίτερη εντύπωση όμως της ξενοδοχειακής μονάδας, που προξενεί τους ξένους τουρίστες, είναι το εντυπωσιακό σχέδιο κατασκευής του, που είναι υπενδεδυμένο, όλο με λίθους, καθώς και η υπηρεσιακή εξυπηρέτηση του συγκροτήματος.
Ωστόσο εάν επιθυμείται να μάθετε περισσότερα για τον «Ελαιώνα του Ζέλιου», επισκεφθείτε το site: www.elaionaszeliou.gr