Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΜΕ «ΤΣΕΧΩΦ» ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΥΖΙΚΕΙΑ

Με τρία θεατρικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ, σε διασκευή....
Νηλ Σαϊμον και με τον γενικό τίτλο «Εκτός απροόπτου…», η θεατρική Ομάδα της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αρτάκης συμμετείχε και εφέτος στα «ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2011».
 
Η πρώτη παράσταση δόθηκε με επιτυχία χθες Πέμπτη 4 Αυγούστου (σήμερα 5/8 η 2η παράσταση), στις 9:30 μ.μ. στο πάρκο Κυζικείων. Την σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα Κοστούμια, επιμελήθηκε η Ευτυχία Λιβανίου.
 
Στο κοινό που από νωρίς γέμισε το χώρο της παράστασης, απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., κ. Λίλιαν Ζλακώνη, που μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία στήριξης του θεσμού των Κυζικείων από την Αρτακινή κοινωνία και τη συμβολή ευθύς εξ’ αρχής από το νεοσύστατο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., που παρέκαμψε όχι μόνο γραφειοκρατικές, αλλά τις οικονομικές και λειτουργικές διαδικασίες, 
 
προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις. Παράλληλα δεσμεύθηκε για την προώθηση του θεσμού και την ανάγκη δημιουργίας περισσότερων πολιτιστικών υποδομών και δράσεων, ώστε να αναδειχθεί ευρύτερα η πολιτισμική ταυτότητα της πόλης.
Την παράσταση παρακολούθησαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αρτάκης, κ. Εμμανουήλ Φωτάκης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.κ. Γεώργιος Γεραντώνης κ.ά.