Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Από την Ιωάννα Λαΐνη

1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στο
Νομό Αιτωλοακαρνανίας
Χθές 1η Σεπτεμβρίου άνοιξε η πρώτη έκθεση τοπικών προϊόντων Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι. 
Με την παρουσία τους, τίμησαν την έκθεση τοπικών προϊόντων ο περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, ο πολιτευτής της ΝΔ, Νίκος Καραπάνος, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης, η βουλευτής Σοφία Γιαννακά, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς, ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Θύμιος Σώκος, ο πρώην υπουργός Χρίστος Βερελής, οι δήμαρχοι Αγρινίου και.....
Ναυπακτίας Παύλος Μοσχολιός και Γιάννης Μπουλές, αντιπερειφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, Παναγιώτης Ζωγράφος και ο πρόεδρος του εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος.
Την έκθεση εγκαινίασε ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας , ο οποίος τόνισε, η προβολή των προϊόντων του νομού δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές, να τα εμπιστευθούν, αφού θα πρέπει να γνωρίζουν τις επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες παράγουν ή μεταποιούν προϊόντα υψηλού ποιοτικού επιπέδου.