Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .Α.Ο ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

  1. -''ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΒΟΡΙ -ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!

Δεν τα κατάφεραν οι παίκτες μας απέναντι σε μια ομάδα που προβάλει σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όπως είναι η Αρτάκη. Μπορεί το τελικό σκορ, να είναι βαρύ για την ομάδα μας, όμως η επιθετική έκρηξη των γηπεδούχων, από ....το 15' μέχρι το 45', αιφνιδίασε την ομάδα μας καθώς στο διάστημα αυτό το σκορ έγινε 4-0! Στο β' ημίχρονο οι παίκτες μας, ισορρόπησαν σχετικά το παιχνίδι και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90'.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην αποστολή συμμετείχαν μόλις 14 παίκτες, καθώς το παζάρι στο χωριό μας κράτησε λόγω εργασίας αρκετούς εκεί...
Φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία, ούτε σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε την αξία των αντιπάλων μας, που ήταν οπωσδήποτε καλύτεροι και δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί.
τα γκολ: 15' Μαστροκώστας, 27' Κηρύκος, 29' Στουπής΄, 44' Μπόε, και 90' Παπαϊωάννου.
Για την ομάδα μας μείωσε στο 68' ο Χρήστος Σιλβέστρος.


                ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου, ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές της Αρτάκης, για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, αλλά και τους διοικούντες τον ΑΟΝΑ, για την άψογη φιλοξενία, που προσέφεραν στην αποστολή της ομάδας μας. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου, εύχονται καλή συνέχεια στην Αρτάκη και επιφυλασσόμαστε ν' ανταποδώσουμε την φιλοξενία.
                             Η Διοίκηση, ο προπονητής Γ. Τζόκας 
                          και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Αυλωναρίου