Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ


A.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ -Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ 0-0


Δεν κατάφερε η ομάδα μας να πάρει τους τρείς βαθμούς στο αγώνα με την Κάρυστο παρόλο που η απόδοσή της στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν πολύ καλή χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.
Στο 5΄ ο Σίδερης μόνος απέναντι από τον .....
τερματοφύλακα προτίμησε να δώσει πάσα σε συμπαίχτη του αντί να πλασάρει και να σημειώσει γκολ, αλλά έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Σφυρίδη που ακολουθούσε να αποτρέψει το σίγουρο γκολ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια και στο 18΄ο Τζανής μετά από σέντρα του Κατσαρή δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 25΄ ο Σίδερης έκανε σέντρα και ο Κουλοχέρης μόνος απέναντι από τον Μπαμπανιώτη με κεφαλιά που έκανε τον ανάγκασε να σώσει την εστία του. Στην συνέχεια η ομάδα μας και στο δεύτερο ημίχρονο ανάγκασε την ομάδα της Καρύστου σε παθητικό ρόλο και σε τέσσερεις φάσεις ο Μπαμπανιώτης έσωσε σίγουρα γκολ με αποκορύφωμα στην φάση του 88΄σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ντουλαβέρη, και δεν έφτανε μόνο το ότι χάθηκε η ευκαιρία αλλά και στην αντεπίθεση η ομάδα της Καρύστου είχε δοκάρι σε σουτ του Πανουργιά.
Α.Ε.Λ. Αραβανής,Τσιμπός,Κατσαρής,Κέντρος,Γκάβαλης,Βογιατζής[46΄Λάμπρου],ΜαριέτηςΤζανής [56΄Μπαλόζι], Κουλοχέρης, Σίδερης[60΄Μικράκης],Ντουλαβέρης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετώπιση στα Κόσκινα την τοπική ομάδα.
Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εύχονται στο προπονητή των τερματοφυλάκων της σχολής Βασίλη Θαλάσση και στην σύζυγο του Γεωργία κάθε ευτυχία στην καινούργια αρχή της ζωής τους.
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Το Σάββατο 15/10 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις της σχολής θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για τους μαθητές της σχολής παρουσία και εκπροσώπων της Π.Α.Ε.Ολυμπιακός.