Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ 2-0 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ



Φάση από τον χθεσινό αγώνα στην περιοχή των γηπεδούχων
Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Νηλέα, αφού μετά την ισοπαλία με το Ληλάντιο και τη βαριά ήττα από τα Αλάτσατα για.....
το κύπελλο, πέτυχε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 επί της ομάδας του Καλοχωρίου-Παντειχίου. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, με τους γηπεδούχους αρκετές φορές να ξεπερνούν τα όρια, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποβάλλει τρεις ποδοσφαιριστές τους. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Τάσος Μαστροκώστας στο 65' (δεύτερη κίτρινη), σε μία φάση που ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του.
Τα τέρματα για την ομάδα μας πέτυχαν ο Γιώργος Ζωντός στο 9ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο 50'. Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν ο Τζέμης στο 20' και ο Παπακωνσταντίνου στο 32'.

Απόλυτα δίκαια η νίκη του Νηλέα, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Κ., Παπαρήγας, Σαμαράς Στ., Μούντριχας Στ., Καρλής Α., Μακρής, Μπονός (70' Καρλής Γ.), Μαστροκώστας, Τζέμης Π. (87' Κότσαρης Σ.), Ζωντός Γ., Παπακωνσταντίνου (80' Μυτάφης)
Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδας μας υποδέχεται την Αναγέννηση Ευρίπου.
ΗΤΤΑ ΜΕ 4-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ 
Αγωνιζόμενη με πολλές απουσίες και χρησιμοποιώντας ουσιαστικά ποδοσφαιριστές των παίδων η  ομάδα νέων του Νηλέα ηττήθηκε με 4-0 από την αντίστοιχη του Όλυμπου Γυμνού. Απουσίασαν για διάφορους λόγους οι Κότσαρης Γ. του Ι., Κότσαρης Σ., Κότσαρης Γ. του Α., Μαστροκώστας, και Ρουμελιώτης Σπ. Τα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο 4', 15', 39' και 43'.
Η σύνθεση του Νηλέα:
Κότσαρης Ι. (47' Κότσαρης Π.), Καρλής Δ., Τζόκας, Σαμπάνης Α., Καρλής Γ., Καρόζης Α., Δερβενιώτης Γ., Κότσαρης Κ., Ρέτσας Ε., Δερβενιώτης Ν., Καρλής Χ.