Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ευκαιρία σε νέα πρόσωπα θα δώσει ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την ισοπαλία με τη Ρωσία και πλέον αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στο φιλικό με τη Ρουμανία (Τρίτη, στο Άλταχ της Αυστρίας), σε παίκτες που δεν έπαιξαν στο Καραϊσκάκη.
Το πρωί του Σαββάτου όσοι αγωνίστηκαν στο.....

χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία. Εκείνοι που πέρασαν σαν αλλαγή μαζί με όσους δεν χρησιμοποιήθηκαν γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο (με τον Χαλκιά και τον Καπίνο στην κάθε εστία).

Ο Φερνάντο Σάντος, όντας προφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση στο ματς με τη Ρωσία, άφησε ελεύθερους τους διεθνείς, που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν κάποιες ώρες κοντά σε αγαπημένα τους πρόσωπα προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16:00 την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Προπόνηση προγραμματίστηκε και για το πρωί της Δευτέρας, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άλταχ, που απέχει περίπου 40 λεπτά.

Η αποστολή της Ρουμανίας


Χωρίς τον επιθετικό της Νανσί Ντάνιελ Νικουλάε και τον αμυντικό της Παντούρι Μάριαν Πλεάσκα θα αγωνιστεί η Ρουμανία στο φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Ελλάδα στο Άλταχ της Αυστρίας. Οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και ο Βίκτορ Πίτουρκα τούς απέκλεισε από την αποστολή, που πλέον αποτελείται από 22 παίκτες.

Αυτοί είναι οι:

Τερματοφύλακες: Τσίπριαν Ταταρουσάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Σίλβιου Λουνγκ (Άστρα Πλοϊέστι), Κριστιάν Μπαλγκραντεάν (Ντιναμό Βουκουρεστίου).

Αμυντικοί: Σέρτζαν Λούκιν (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Ντορίν Γκοϊάν (Ρέιντζερς), Μάριους Γκάμαν (Άστρα Πλοϊέστι), Βλαντ Κίριτσες (Παντούρι), Πάουλ Παπ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ραζβάν Ρατ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Στέφαν Ράντου (Λάτσιο).

Μέσοι: Γκαμπριέλ Τόριε (Ουντινέζε), Ντάτσιαν Βάργκα (Κουμπάν), Ντόρου Πιντίλι (Παντούρι), Ιονούτ Νεάγκου (Οτελούλ Γκαλάτι), Ραζβάν Κότσις (Ροστόφ), Αλεξάντρου Μπουρτσεάνου, Κριστιάν Τανάσε (Στεάουα Βουκουρεστίου), Κοστίν Λαζάρ (ΠΑΟΚ).

Επιθετικοί: Ντανιέλ Νικουλάε (Νανσί), Αλεξάντρου Μιχάι Τσίπτσιου (Μπρασόφ), Ιονούτ Κοστινέλ Μαζίλου (Άρσεναλ Κιέβου), Μπόγκνταν Σορίν Στάνκου (Ορντουρσπόρ).