Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Νέα «γκέλα» για τον Βύζαντα στα Μέγαρα, διπλό του Αγροτικού στη Φυλή

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Βύζας και Καλλονή μετά από αμφίρροπη «μάχη» στο γήπεδο των Μεγάρων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League. Το ματς ήταν μοιρασμένο και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται, σε γενικές γραμμές, δίκαιο. Σημειώνεται πως ο Βύζας πήρε τον πρώτο του βαθμό στην έδρα του μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να καταφέρει να ανοίξει το σκορ και οι γηπεδούχοι άρχισαν να ....
πιέζουν μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια.
Στο 62', όμως, ο Ηλιόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Πλάτανο και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, την έστειλε στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Σουλογάνη. Η Καλλονή, όμως, που προερχόταν από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανσερραϊκού, αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1, 16 λεπτά πριν από το φινάλε. Σκόρερ του πολύτιμου γκολ των φιλοξενούμενων ήταν ο Βλαστέλλης με σουτ.
Ο εξαιρετικά κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους παίκτες και των δύο ομάδων να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ δύσκολο να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους και να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μητρογιάννης, Αρκουμάνης, Μουστάκης (92' Νταντάμης), Ηλιόπουλος, Γκούμας, Πέτρου, Χριστοφιλέας, Ροβίθης (79' Στρατάκης), Μωϋσίδης, Πλάτανος, Λίτσης (85' Ρούσσος).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σουλογάνης, Τζιωρτζιόπουλος, Σκάνγκλια, Καρακώστας, Τραορέ, Μαρσέλο Άλβες, Λεοζίνιο (70' Βλαστέλης), Μανούσος, Χατζόπουλος, Μανουσάκης, Ντος Σάντος (65' Τριανταφύλλου).
«Δραπέτευσε» ο Αγροτικός από τη Φυλή
Ένα γκολ του Ασπρίδη ήταν αρκετό για τον Αγροτικό Αστέρα να «δραπετεύσει» από την έδρα του Θρασύβουλου και να φτάσει τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Πλέον η ομάδα του Ευόσμου έχει δέκα πόντους, ενώ ο Θρασύβουλος παραμένει στην τελευταία θέση.

Ο Αστέρας πέτυχε το γκολ που έκρινε τον στο 56' όταν ο Παμπόε βρήκε σε καλή θέση τον Ασπρίδη που με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στο 88' ο Παμπόε ήταν αυτός που με τη σειρά του πάσαρε στον Παμπόε, όμως το σουτ που επιχείρησε ο δεύτερος η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης (62' Κοντιζάς), Κακαράς (90' Σκόνδρας), Νικολάου (65' Καρράς), Βαγγελής, Παπαναστασίου, Ψιάνος, Βλάχος, Καρλόπουλος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς (90' Βουτσάς), Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (64' Προβατίδης), Τσουκαλίδης, Ασπρίδης, Καπνίδης, Παμπόε (92' Σαχινίδης).

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Πανθρακικός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0 (44’ πεν. Μίνγκας)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Βύζας Μεγάρων - Καλλονή 1-1 (62' Ηλιόπουλος - 74' Βλαστέλλης)

Θρασύβουλος - Αγροτικός Αστέρας 0-1 (56' Ασπρίδης)
17:00 Πιερικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 0 - 0)


Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

14:00 Βέροια-Διαγόρας
14:00 Πλατανιάς-Πανσερραϊκός ΟΤΕ-TV
15:00 Εθνικός Αστέρας-Παναχαϊκή
15:00 Λάρισα-Αναγέννηση Επανωμής
15:00 Καλλιθέα-Φωκικός