Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΠΡΟΣ.: Σίμωση Παναγιώτη
Πρόεδρο Επιμελητήριου Ευβοίας

ΘΕΜΑ.: Συγχαρητήρια Επιστολή

Αγαπητέ Πρόεδρε,
σου εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την επανεκλογή σου στο αξίωμα του προέδρου του Επιμελητηρίου της Εύβοιας και θα....
σε παρακαλέσω να μεταφέρεις τις ευχές μου και σε όλα τα μέλη του νεοεκλεγμένου συμβουλίου.
Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις είναι σημαντικές, σε δύσκολες ώρες για την πατρίδα και τους Έλληνες. Ο Εθνικός στόχος να αναστρέψουμε την ύφεση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, στηρίζεται πλέον και στις δικές σου προσπάθειες καθώς και των μελών του συμβουλίου.
Όλοι οι Ευβοιώτες περιμένουμε με ανυπομονησία από τις δικές σας ενέργειες την δημιουργία του κατάλληλου οικονομικού κλίματος που θα οδηγήσει την χώρα στην ανάκαμψη αλλά και την Εύβοια σε αναπτυξιακή πορεία.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε την «δυνατή φωνή» του Επιμελητηρίου συμπαγή και ομοιογενή. Είναι κοινή η προσπάθεια για την παραγωγή ιδεών και προτάσεων, που θα λύσουν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες της Εύβοιας σήμερα.
Η Νέα Δημοκρατία, ένα κόμμα που ιδεολογικά συντάσσεται με την ανάπτυξη και την δημιουργία, θα βρίσκεται στο πλευρό σας. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας και να αναδείξουμε τις λύσεις που θα μας προτείνεται.
Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια σας για την στήριξη του μικρομεσαίου επαγγελματία και την δημιουργία θετικού επενδυτικού κλίματος στην αγορά.

Με εκτίμηση
Βασίλης Δεμερτζής
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας