Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Επιστολή προς τους γονείς, διδασκάλους και καθηγητές της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, με την οποία τους ενημερώνει για την έναρξη της Σχολής Γονέων της .....

Ιεράς Μητροπόλεως (τμήμα Χαλκίδος) για το φετινό έτος 2012, με βασικό θέμα την υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού και του εφήβου.
Στην επιστολή του αυτή, ο Μητροπολίτης μας εκφράζει τον σεβασμό το προς τα πρόσωπα των Γονέων, που έχουν το «ακριβό προνόμιο να ανήκουν σε εκείνους να υπηρετούν την αγωγή και τη μόρφωση των παιδιών», φανερώνει την αγωνία του για τον ιερό θεσμό της οικογενείας και δηλώνει ότι καρπός αυτής της αγωνίας της Εκκλησίας μας είναι η δημιουργία της Σχολής Γονέων της Τοπικής Εκκλησίας.
Η πρώτη διάλεξη θα γίνει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο της οικογενείας Πνευματικού όπου μέχρι πέρυσι στεγάζονταν τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως), με ομιλήτρια την κ. Δήμητρα Ζιώγα, Ειδική Παιδαγωγό, η οποία θα εισηγηθεί το θέμα: «ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΞΙΑ». Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση, με συντονίστρια την κ. Μαρία Κουλούρη, Λογοθεραπεύτρια καί Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ