Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ



Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει 
συνάντηση για τα Πυρόπληκτα Δάνεια       

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει συνάντηση, με τους προέδρους των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών (Αρκαδίας , Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Εύβοιας) με θέμα συζήτησης, τα Πυρόπληκτα Δάνεια.
Η συνάντηση διοργανώνεται στο .....
πλαίσιο των κοινών προβλημάτων και των κοινών προβληματισμών, που αφορούν την προσπάθεια των πυρόπληκτων επιχειρήσεων, των πυρόπληκτων νομών της χώρας μας να ορθοποδήσουν να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπίσουν – εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης - τις δυσμενείς συνέπειες των φυσικών καταστροφών που υπέστησαν.
Διοργανώνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Επιτροπής Επιμελητηρίων των Πυρόπληκτων Νομών, κ. Παναγιώτη Σίμωση, με γνώμονα ότι το αξεπέραστο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει για το σύνολο σχεδόν αυτών των επιχειρήσεων παραμένει και διογκώνεται συνεχώς.
Σκοπός της συνάντησης θα είναι η προώθηση λύσης η οποία είναι ικανή μέσα στο εξαιρετικά δυσβάστακτο οικονομικό περιβάλλον και μέσα από την απειλή του οικονομικού μαρασμού των επιχειρήσεων αυτών, να τις στηρίξει πραγματικά. Η κατάθεση προτάσεων για τροποποιήσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο, οι οποίες θα ικανοποιούν τις επιχειρήσεις των Πυρόπληκτων Νομών.
Η συνάντηση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Εύβοιας το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ.