Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΣΟΥ

Δωρεές εξ Αμερικής και Αυστραλίας !!! 
Και μερικές από τον Αρη και τον Κρόνο 

Πώς τους έχει κολλήσει σε μερικούς ότι ο Δήμος Στυρέων έλαβε μεγάλες δωρεές από την Αμερική και την Αυστραλία,(τις οποίες η κακή δημοτική αρχή ΕΦΑΓΕ κιόλας)  όχι απλώς είναι απορίας άξιο αλλά καταντά εμμονή που αγγίζει τα όρια της ψυχασθένειας.
Μιλάμε για την περίοδο των ....
καταστροφικών πυρκαγιών του 2007 που έκαψαν 90.000 στρέμματα (όχι το χωράφι της διπλανής και την κότα του γείτονα, αλλά το σύμπαν).
Επειδή ο κάθε ένας δεν μπορεί να λέει ότι θέλει ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου προς πάσα κατεύθυνση ότι :
1. Ο Δήμος Στυρέων ουδέποτε έλαβε καμμιά δωρεά χρηματική ή άλλη από την Αμερική !
2. Ο Δήμος Στυρέων έλαβε από ομάδα ομογενών μας (που ουδεμία σχέση έχουν με τον τόπο μας, αλλά με είδαν στην τηλεόραση) το ποσόν των 3.000 (τριών χιλιάδων) δολλαρίων Αυστραλίας, δηλαδή με αντιστοιχία του τότε περίπου 2.300 (δύο χιλιάδες τριακόσια ευρώ).
Στην ομάδα ομογενών έστειλα ευχαριστήρια επιστολή μου την οποία τους μετέφερε η κ. Σοφία Μπ...(ευνοήτως παραλείπεται το όνομα). Το έμβασμα των ομογενών ήρθε αμέσως και τα χρήματα αυτά, δηλαδή τα 2.300 ευρώ χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για την άμεση σίτιση των πυροσβεστών.
Για τις δωρέες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ θα μιλήσουμε σε άλλο κεφάλαιο αναλυτικά !!!
Το υποσχέθηκα ότι θα μιλήσουμε για όλα και σε βάθος. Αυτό κάνουμε, μιλάμε για όσα ακούστηκαν ή ακούγονται. Για το ασθενοφόρο, για τις δωρεές κλπ κλπ.
Αλλά εγώ δεν ακολουθώ την ατζέντα που βάζουν άλλοι, αλλά τη δική μου.
Αυτοί βεβαίως που τα βγάζουν αυτά είναι όσοι όχι απλώς δεν πήραν ούτε τηλέφωνο να μάθουν αν χρειάζεται ο δήμος Στυρέων κάτι στις φωτιές, αλλά νομίζουν ότι θα λασπολογούν χωρίς συνέπειες.
Οι πιο μεγάλοι κριτές είναι κάτι μαγαζάτορες της περιοχής που ζήτησαν 50 λεπτά από πυροσβέστη που ζήτησε λίγο νερό και του πούλησαν το μπουκαλάκι, τα καθίκια !!!
Σε όλους αυτούς και την παρέα τους δηλώνω ότι όσο είμαι ζωντανή, τα κόλπα αυτά κομμένα από εδώ και πέρα !!!!!!!!