Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ενταση ανάμεσα σε Μαρινάκη-Γόντικα και ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα με την οποία καταδίκασε τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γόντικα περί «φιλικών αγώνων» στο πρωτάθλημα.
Στη συνεδρίαση που έγινε σήμερα, Παρασκευή, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής το παρών έδωσε και ο ....
πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει, κατί το οποίο δεν έκανε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Xορηγίες και πρόγραμμα


Στο περιθώριο του Δ.Σ συζητήθηκαν και άλλα θέματα, με την Λίγκα να εκδίδει ακόμη δύο ανακοινώσεις. Η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε στην χορηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και η τρίτη στην τροποποίηση προγράμματος εμβόλιμων αγωνιστικών.


Αναλυτικά:


«Η Super League εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη στάση της ΟΠΑΠ Α.Ε. και εκείνων που υπαγορεύουν τη στάση αυτής, η οποία εμπαίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Διοργανώτρια Αρχή οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι με διάφορες δικαιολογίες καθυστερούν εδώ και 13 μήνες την υπογραφή της Σύμβασης Ανταποδοτικής Χορηγίας.


Το σημερινό Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να περιμένει την οριστική έγγραφη απάντηση της ΟΠΑΠ Α.Ε. μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012, μετά την παρέλευση της οποίας θα επανακαθορίσει την εν γένει στάση της απέναντι στην ΟΠΑΠ Α.Ε».