Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σε μια ζαριά τα παίζουν όλα: Μπάρτσα-Τσέλσι και Ρεάλ-Μπάγερν


Με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς, συνεχίζεται το προσεχές διήμερο το Champions League. Το βράδυ της Τρίτης η Μπαρτσελόνα, με πεσμένη ψυχολογία από την εντός έδρας ήττα με 2-1 κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης -που ισοδυναμεί με απώλεια του τίτλου στην Primera Division- θα υποδεχθεί την Τσέλσι.
Οι Λονδρέζοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αφού ....με τη νίκη που πέτυχαν με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα παραταχθούν για να διασφαλίσουν τα κεκτημένα και να κάνουν την έκπληξη, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση και να «σφραγίσουν το εισιτήριο».


Την Τετάρτη, η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται «μία ανάσα» από την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου.

Οι «μερένχες» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ειδικά τώρα που η ψυχολογία τους είναι στα ύψη, καθώς η ήττα με 2-1 που γνώρισαν στο Μόναχο, τους δίνει την δυνατότητα να ανατρέψουν το «σκηνικό» και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Από την πλευρά τους, οι Βαυαροί θα επιδιώξουν να σκοράρουν έτσι ώστε να φτάσουν πιο κοντά στο «εισιτήριο» για τον τελικό.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):


Τρίτη 24 Απριλίου

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Τσέλσι (Αγγλία) (0-1)

Τετάρτη 25 Απριλίου

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) (1-2)