Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έτοιμοι για όλα παρουσιάστηκαν οι... νέοι του ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός έκανε στροφή στην εγχώρια αγορά και παρουσίασε την Πέμπτη τους έξι νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που ενέταξε στο...
ρόστερ του. Πρόκειται για τους Σιόβα, Τάτο, Ζαραδούκα, Γιαννιώτη, Βλαχοδήμο και Μανωλά, με τον τελευταίο να τονίζει ότι «ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος» και ότι «είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω». «Να πεθάνετε για τη φανέλα του Ολυμπιακού» ζήτησε από τους παίκτες ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στην παρουσίαση:

Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος)
«Για μας είναι σημαντική ημέρα η σημερινή. Υλοποιούνται οι δεσμεύσεις μας για ελληνοποίηση του ρόστερ. Η πλειοψηφία τους είναι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι σημαντικό για μας. Θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να ενσωματωθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν τον κορμό της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια.

»Αυτό φάνηκε και στο EURO καθώς ο Ολυμπιακός είχε έξι παίκτες στην Εθνική. Ο κόσμος να αγκαλιάσει τους νέους παίκτες και είναι σημαντικό να αγκαλιάσει την ομάδα. Η επόμενη φουρνιά παικτών που θα μπουν στην πρώτη ομάδα να έρχονται από τις ακαδημίες».

Δημήτρης Σιόβας
«Θα προσπαθήσω να δικαιώσω της διοίκηση και ο κόσμος να αγκαλιάσει τους Έλληνες παίκτες και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για την Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί ενώ θα δώσουμε βάση και στην Ευρώπη».

Γιάννης Ζαραδούκας
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη που έδειξε στο πρόβλημα που είχα. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια και τους Έλληνες παίκτες. Θέλουμε να στηρίξουμε το τέταρτο αστέρι. Αν καταλάβει ο φίλαθλος τι θέλουμε να δείξουμε και υπάρχει υπομονή θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Παναγιώτης Βλαχοδήμος
« Εύχομαι ο κόσμος να πιστέψει σε μας και να στηρίξει την προσπάθεια μας».

Κώστας Μανωλάς
«Ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και είμαι έτοιμος να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσω. Το διαφορετικό που έχω διαπιστώσει είναι στην οργάνωση και στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας σαν ένα μεγάλο σωματείο και θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι».

Ανδρέας Τάτος
«Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και δεν θέλω να πω πολλά λόγια και να μιλήσω μέσα στο γήπεδο».

Ανδρέας Γιαννιώτης
«Θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ο κόσμος να στηρίξει τους Έλληνες παίκτες αλλά και την ομάδα σε αυτή τη προσπάθεια».

Ο β' αντιπρόεδρος, Σάββας Θεoδωρίδης, είπε απευθυνόμενους προς τους ποδοσφαιριστές: «Οι φανέλες που σας έδωσα είναι οι τιμημένες φανέλες του Ολυμπιακού και του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας.
Θα αγωνιστείτε και θα πεθάνετε γι' αυτές. Είναι η ψυχή του Ολυμπιακού» ενώ πρόσθεσε:
«Θέλω να στηρίξετε τα παιδιά γιατί είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι οι καλύτεροι Έλληνες παίκτες και πιστεύω θα ενσωματωθούν σύντομα στις απαιτήσεις της ομάδας».
Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα νέα αποκτήματα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη φωτογράφιση με το κασκόλ του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στην μπουτίκ του Ολυμπιακού.
Τέλος έγιναν γνωστά τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές:

Kώστας Μανωλάς 24
Ανδρέας Τάτος 22
Παναγιώτης Βλαχοδήμος 17
Γιάννης Ζαραδούκας 31
Ανδρέας Γιαννιώτης 70