Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δροσιάς όπου παραβρέθηκαν παλιοί και και νέοι Σύμβουλοι της ομάδας, παλιοί ποδοσφαιριστές και απλοί φίλοι του Συλλόγου, έγινε Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός διετίας διαλογική συζήτηση, κριτική και ανταλλαγή απόψεων το σώμα όρισε Πρόεδρο, Γραμματέα και Εφορευτική Επιτροπή και προχώρησε σε εκλογές.Στην συνέχεια τέθηκαν οι υποψηφιότητες. Από την διαδικασία εξελέγησαν παλιοί και ....
νέοι παράγοντες του Συλλόγου και στην συνέχεια, επειδή υπήρχε καθυστέρηση το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και έγινε και κατανομή αξιωμάτων ως κάτωθι:1. - Ευάγγελος Κοντογιάννης Πρόεδρος.2.- Σπυρίδων Καλούτσος  Αντιπρόεδρος.3.- Δημήτριος Κολούτσος Γενικός Γραμματέας.4.- Ιωάννης Λάμπρου Ταμίας.5.- Ταξιάρχης Τουλίτσης Γενικός Αρχηγός.6.- Αθανάσιος Μάρκου Έφορος Υλικού.7.- Ιωάννης Κονιαράκης Έφορος - Υπεύθυνος Γηπέδου.8.- Ευάγγελος Μπουλούκος Ειδικός Γραμματέας.9.- Παναγιώτης Παναγιωτάκος Έφορος -Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.
     Υπεύθυνοι Ακαδημιών.1.- Σπυρίδων Σουλιωτάκης.2.- Δημήτριος Ελευθερίου.3.- Νικόλαος Δεληγιάννης.
    Το Νέο Δ.Σ. συνεδρίασε εξέτασε όλα τα προβλήματα της ομάδας και από σήμερα αρχίζει σε συνεργασία με τον κύριο Τσάϊτα (Τεχνικό Σύμβουλο)  και το κύριο Τόγια την αποδέσμευση παλιών παικτών και την ενίσχυση της ομάδας με νέους.