Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ

Απαράδεκτη η κατάσταση στην ομάδα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ και όσο κι αν προσπαθούν να τα κρύψουν όλα κάτω από το χαλί, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει.
Κάποιοι έχουν αποφασίσει ν΄ αφήσουν την ομάδα να παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα, την επόμενη χρονιά και έχουν σκεφτεί ακόμη και να μην....
συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ!!
Αυτή η εξέλιξη δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο δεν τιμά αυτούς που υποσχέθηκαν πως θα βοηθήσουν αλλά δεν το έκαναν.
Τεράστιες και οι ευθύνες της προέδρου η οποία προφανώς παρασύρθηκε σε λάθος επιλογές και αποφάσεις.
Οι ποδοσφαιριστές των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ δεν έχουν καμιά ευθύνη και κατά την άποψή μου δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την ομάδα. Θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και να το κάνουν για τον εαυτό τους και για κανέναν άλλον.
Ο προπονητής κ. Λάμπρου πάλι κατά την άποψή μου, θα πρέπει να μην λέει αυτά που αισθάνεται αλλά να κρατάει για τον εαυτό του κάποια πράγματα. Όταν η ομάδα έχει προβλήματα, δεν είναι ανάγκη να τα δημοσιοποιούν όλα. Δεν βοηθάει αυτό στο να διορθωθεί κάτι.
Είδα μια φωτογραφία στον κ. Ηλία Θαλάσση και λυπήθηκα πραγματικά. Στο εστιατόριο που πήγε η ομάδα κάπου εκεί στο Ναύπλιο, σε άλλο τραπέζι μόνη της η πρόεδρος, σε άλλο μόνος του ο προπονητής, σε άλλο άλλοι παράγοντες!!! Αυτό δείχνει ομάδα;